‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΣΤ ΚΩΣΤΑΚΟΣ’
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Συμμετέχω – Αγωνίζομαι – Στηρίζω

Την Έρευνα για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου

 

 

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Mεγάλο Aθλητικό γεγονός για Δρομείς, Περιπατητές ,Ποδηλάτες αλλά και Μαθητές , σας δίνει ραντεβού στο νησί της Αίγινας στις 22 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Ο Ημιμαραθώνιος Αίγινας ο οποίος διοργανώνεται στα πλαίσεια των εκδηλώσεων μνήμης του Αθλητή, Συγγραφέα και Ηθοποιού του Μπρόντγουεί Γεωργίου Κωστάκου δίνει και φέτος το μεγάλο παρόν στις Αθλητικές Διοργανώσεις στο νησί της Αίγινας με περισσότερες συμμετοχές τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το Εξωτερικό , πλαισιώνοντας το Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας το οποίο λαμβάνει χώρα απο τις 19/9 έως τις 22/9.Οι Δρομείς , οι Περιπατητές ,οι Ποδηλάτες και οι Μαθητές θα τερματίσουν στην Πόλη της Αίγινας στην καρδιά του Φεστιβάλ Φιστικιού την ημέρα λήξης του ,έχοντας συγκεντρώσει για άλλη μια χρονιά πλήθος επισκεπτών απο την Αττική και τα γύρω νησιά του Αργοσαρωνικού.

 

Σας Προσκαλούμε να έρθετε και να συμμετέχετε στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αίγινας ,σε μία  διαδρομή 21χλ.για Δρομείς και Ποδηλάτες , 6.5χλ. για Δρομείς και Περιπατητές, περνώντας από Μοναδικά Ιστορικά ,Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μνημεία αφήνοντας το δικό σας μοναδικό στίγμα σε αυτόν τον Αγώνα ο οποίος αποτελεί το Απόλυτο Τεστ για όσους θα συμμετέχουν Στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τον Νοέμβριο.

 

Φέτος σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycle Adventures συνδιοργανώνουμε  την ποδηλατική διαδρομή του αγώνα για 21Χλ.Η διαδρομή έχει συμμετοχικό χαρακτήρα.Μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα που θα περάσει και αυτή απο τα Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μνημεία του νησιού για να τερματίσει  στην Παλιά Προβλήτα στην Πόλη της Αίγινας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα στο www.aeginamarathon.com , www.aeginamarathon.gr και μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για περαιτέρω ενημερώσεις.

 

Σ.υντομα θα σας σταλούν περισσότερς πληροφορίες για τον Αγώνα καθώς και πληροφορίες για όσους απο εσάς θελήσουν να έχουν διαμονή στα καταλύματα του Χορηγού Φιλοξενίας.

 

5ος Ημιμαραθώνιος Αίγινας ΄΄Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος΄΄   22 Σεπτεμβρίου 2013

 

 Έλα να τρέξουμε Μαζί.

 

 

 

Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος για τον Καρκίνο Εγκεφάλου και τον Πολιτισμό.

Aegina Marathon Team

 

Tel.    22970 32192

Fax    22970 32193

Mob  6932542661