1ος ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ»                                                                                           

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι

     Σας προσκαλούμε εκ μέρους των ομάδων «ΟΔΕΥΩ» και «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ», στην διεξαγωγή του 1ου Ελλάνιου Υπερμαραθωνίου Δρόμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, ο «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ». Ο Υπερμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014, με έναρξη από τον Τύμβο του Μαραθώνα και τερματισμό την Ελευσίνα.

Σκοπός μας είναι η ειρηνική διαμαρτυρία για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έχει περιέλθει η πατρίδα μας και οι πολίτες αυτής.   Αξιώνουμε από τους Θεσμούς της Χώρας μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν τα δέοντα.  Βασιζόμενοι στο άρθρο 120 του Συντάγματος ως Ενεργοί Πολίτες είναι  χρέος μας – όπως και κάθε Έλληνα – να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την τήρηση και την περιφρούρηση του.   Ζητούμε να πραγματοποιηθεί λογιστικός έλεγχος του χρέους από Επιτροπή Διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των Ανωτάτων Δικαστών του Αρείου Πάγου για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του Δημοσίου Χρέους και να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες στους Πολιτικούς και Δημοσίους παράγοντες που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.

     Ο Υπερμαραθώνιος Εφέδρων δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Θα είναι συνολικού μήκους 65 χιλιομέτρων περίπου και θα διεξαχθεί υπό μορφή αγήματος λαμπαδηδρομίας, με σταθερό, αργό ρυθμό.   Οι δρομείς θα τρέχουν όλοι μαζί, σε διάταξη με μέτωπο δύο έως τεσσάρων ατόμων αναλόγως του αριθμού συμμετεχόντων.  Για  την οδική τους ασφάλεια θα προπορεύεται μία μηχανή της Τροχαίας. Θα υπάρχουν επίσης οχήματα που θα ακολουθούν το άγημα και όσοι κουράζονται θα μπορούν να επιβαίνουν σε αυτά για ξεκούραση, ώστε αργότερα εάν θελήσουν, να συνεχίζουν. Κατά μήκος της διαδρομής μπορούν να προστίθενται δρομείς, – καθώς θα περνά το άγημα, – όπως και να αποχωρούν απ’ αυτό, αυτοβούλως.  

   Όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικες και μη, θα τρέχουν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν γραπτή συγκατάθεση των γονέων τους καθώς και να τα συνοδεύουν κατά την έναρξη και λήξη της εκδήλωσης. Η Οργανωτική Επιτροπή του Υπερμαραθωνίου έχει φροντίσει να υπάρχει υδροληψία, σίτιση και παροχή Πρώτων Βοηθειών από κινητή μονάδα του Ερυθρού Σταυρού.  Θα υπάρχουν 8 σταθμοί ανεφοδιασμού και κατά τη διάρκεια της διαδρομής  θα ακολουθούν αυτοκίνητα τροφοδοσίας από ομάδα εθελοντών.  Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και κατ’ επέκταση καμία επιβάρυνση στους συμμετέχοντες.

Εγγραφές, ατομικές ή ομαδικές, γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 3 – 9 – 2014, τηλεφωνικά ή μέσω email, προς την Οργανωτική Επιτροπή, με το Ονοματεπώνυμο, την Ημερομηνία Γεννήσεως, Κινητό και Σταθερό τηλέφωνο.  Για την εμφάνιση  των συμμετεχόντων θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Όλοι μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό  ρόλο για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Αντιτιθέμεθα λοιπόν στην γενοκτονία του έθνους μας και σε όλους αυτούς που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να διαλύσουν τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Ελλάδας.  Η αγωνία μας για  τον αφανισμό του Ελληνισμού που επιχειρείται τεχνηέντως τα τελευταία χρόνια από ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, μας θέλει ενωμένους κάτω από την Ελληνική Σημαία. 

 

Γι’ αυτό απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις Ελληνικές ψυχές, Ελληνίδες και Έλληνες  και ειδικότερα στους έφεδρους των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, που αποδεδειγμένα στέκονται ιεροί φρουρείς του Ελληνισμού.

 

 

 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

    Το χρονοδιάγραμμα του 1ου Ελλάνιου Υπερμαραθωνίου Εφέδρων έχει ως ακολούθως:

     06:30:   Αναχώρηση λεωφορείων με τους αθλητές, για την αφετηρία, τον Τύμβο Μαραθώνος, από το Πολεμικό Μουσείο, απέναντι στο Μετρό «Ευαγγελισμός».   Πριν την εκκίνηση τα σακίδια των αθλητών θα τοποθετηθούν σε φορτηγάκι για να μεταφερθούν στον τερματισμό, Ελευσίνα, διότι τα λεωφορεία θα φύγουν.

     07:30:   Εκκίνηση των αθλητών από Τύμβο Μαραθώνος.    Διασχίζουμε όλη την κλασσική διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου (λεωφ. Μαραθώνος, λεωφ. Μεσογείων, Φειδιππίδου, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου)  μέχρι το Καλλιμάρμαρο.   Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την οδό Βασ. Όλγας, Αμαλίας, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αποστόλου Παύλου έως το Θησείο.

     14:00:   Άφιξη του αγήματος στο Θησείο όπου θα γίνει στάση μιάμισης ώρας, για ανεφοδιασμό και ξεκούραση, βάσει του οργανογράμματος που έχει εκπονηθεί.

     15:30:   Ξεκινάμε από Θησείο μέσω των οδών Ερμού, Πειραιώς, Ιεράς Οδού έως την συμβολή της με την λεωφ. Αθηνών-Κορίνθου.

     19:00:     Άφιξη στην Ελευσίνα διά μέσου της Ιεράς οδού, πλατείας Κυκλοφορίας, οδού Μουρίκη, οδού Κανελλοπούλου, πλατείας Νέας Μαρίνας, μπροστά από το άγαλμα του Κυναίγειρου, όπου θα είναι ο τερματισμός και θα επακολουθήσει η Τελετή Λήξεως και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων. Ακολουθούν ομιλίες και μουσικά και θεατρικά δρώμενα.

     22:00:   Μετά το πέρας των εκδηλώσεων τα λεωφορεία θα επιστρέψουν τους αθλητές στο Πολεμικό Μουσείο, απέναντι από το Μετρό «Ευαγγελισμός».

     Ευχαριστούμε, για την προσοχή σας.

 

     Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε.

 

 

 

     Η οργανωτική επιτροπή του 1ου ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ»:

 

     ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ   babacun@netscape.net             6932-491814.

     ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ         ΙΩΑΝΝΗΣ   του  ΠΑΝ/ΤΟΥ    kimonathinaios@gmail.com       6934-634792.

     ΚΟΥΛΗΣ              ΣΠΥΡΙΔΩΝ του  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  koulissp@yahoo.gr    7715508 /   6972-478990.

     ΛΙΟΣΗΣ                ΑΝΔΡΕΑΣ   του  ΧΡΗΣΤΟΥ    liosisandreas@hotmail.com         6984-469196.

     ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ   του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ   papantonis.ioannis@gmail.com  6946-334292.

     ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ   του  ΧΡΗΣΤΟΥ    sevastiorfeas@gmail.com        6944-646850.