ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2015
Υπό την αιγίδα Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ –ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ και του Συλλόγου Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Δυτ. Αττικής, διοργανώνονται αγώνες τριάθλων (ατομικού- ομαδικού) στα πλαίσια φιλανθρωπικού σκοπού με στόχο τη διάδοση του τριάθλου μέσω του (οικογενειακού αθλητισμού)-(δια βίου άθληση με υγιή συναγωνισμό).
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ψάθα Aττικής Κυριακή 7 Ιουνίου 2015. Η 1η εκκίνηση θα δοθεί στις 8.00 π.μ με (sprint triathlon) 750 μέτρα κολύμπι – 20 χιλ ποδηλασία (Ψάθα –Αλεποχώρι- Ψάθα) – 5 χιλ τρέξιμο. Η 2η εκκίνηση για μαθητές θα δοθεί στις 10.30’και περιλαμβάνει 150 μ. κολύμπι – 2.000 μ. ποδηλασία – 500 μ. τρέξιμο. Οι αποστάσεις ποδηλασίας- τρεξίματος είναι επίπεδες στα κρυστάλλινα παράλια του Κορινθιακού κόλπου με φόντο τα όρη Γεράνεια-Πατέρα-Κιθαιρώνα-Ελικώνα. Η κολύμβηση θα είναι τριγωνική. Ομαδικό με 2 η 3 αθλητές-ες για κάθε αγώνισμα θα υπάρξει μόνο στην 1η εκκίνηση στην οποία οι αθλητές θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά ανά αγώνισμα. Οι τριαθλητές για να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως κολυμβητικό σκουφάκι, ποδήλατο με κράνος και πιστοποιητικό υγείας . Απαγορεύεται το κολλητήρι στην ποδηλασία και οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές (επιτρέπονται τα κορμάκια). Οι μικροί μαθητές-τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία για τον αριθμό συμμετοχής τους και έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν με μπρατσάκια και να ποδηλατήσουν με βοηθητικές ρόδες. Στην 1η εκκίνηση θα βραβευτούν με κύπελλα οι τρείς πρώτοι –πρώτες στο ατομικό, και τα ομαδικά με ένα κύπελλο. Επίσης θα βραβευτούν οι ηλικιακές κατηγορίες αντρών γυναικών 39-49 49 – άνω με κύπελλο οι 1οι και μετάλλια 2οι 3οι. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Για την ασφάλεια των αθλητών θα προβλεφτούν τα απαραίτητα μέτρα. H οργανωτική επιτροπή παρακαλεί τους αγωνιζόμενους να είναι μία ώρα πιο νωρίς στην γραμματεία για την συμμετοχή τους.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ από τα οποία θα αφαιρεθούν τα έξοδα αγώνα και τα υπόλοιπα θα δοθούν στον Σύλλογο Φλόγα (Παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια). Θα αναγράφουν το όνομά τους στο έντυπο κατάθεσης Εθνικής τράπεζας του δικαιούχου (εντεταλμένου Συλλόγου Απόλλων) Αναστάσιου Σταθόπουλου υπ’ αριθ. 188/631484-84 ΙΒΑΝ GR 9001101880000018863148484 και θα το αποστέλλουν μαζί με την φόρμα αγωνιστικής συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στο e-mail: tasos.sta52@gmail.com ή στο fax 210-4960407 με πλήρες στοιχεία και τηλ. Επικοινωνίας μέχρι την τρίτη 2/6/2015. O μικρός αγώνας για μαθητές είναι δωρεάν. Η εκκίνηση στις 8:00 γίνεται όπως τις προηγούμενες χρονιές προς αποφυγή της ζέστης και την μετέπειτα μεγάλη κάθοδο των αυτοκινήτων η οποία θα δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό το έργο της τροχαίας στο αγώνισμα της ποδηλασίας. Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να έρθουν στην περιοχή μέσω Μάνδρας-Βιλλίων, ή μέσω Μεγάρων.
Για περισσότερες πληροφορίες στο 6945536280.