7ο SMF

Sfendami Mountain Festival

                                                 20-21 Απριλίου  2013

   Σας ενημερώνουμε ότι το 7ο   SMF  διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  και του  Ελληνικού Οργανισμού   Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.)

   Καθώς πλησιάζει ο χρόνος πραγματοποίησης του φεστιβάλ αυξάνονται τόσο οι δηλώσεις συμμετοχής στα αθλήματα όσο και οι παροχές προς τους αθλητές, συνοδούς και επισκέπτες.

   Στην παρέα  των  ελίτ  αθλητών  ορεινού τρεξίματος  έχει προστεθεί και ο Φάνης Αρκουμάνης, ένας ακόμη Έλληνας με συμμετοχή στο  Solu Khumbu Trail 2012 στο Nepal στο οποίο κατέλαβε τη δεύτερη   θέση.

   Σε ό,τι αφορά τις παροχές θα έχουμε επιπλέον:

·      Τουριστικό τρενάκι, το οποίο θα αναχωρεί από την πλατεία της Σφενδάμης  με προορισμό το λόφο του Προφήτη Ηλία και επιστροφή. Οι διαδρομές θα γίνονται σε όλη τη διάρκεια του διημέρου.  . Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι 2 χμ. και έχει διάρκεια 10 λεπτά . Το τρενάκι μπορεί να μεταφέρει έως 60 επισκέπτες. Το δρομολόγιο θα είναι δωρεάν για όλο το διήμερο και είναι χορηγία του  «Σφένδαμου» και του Ε.Ο.Τ

·      Φωτογραφική κάλυψη όλου του διημέρου και δωρεάν προσφορά των φωτογραφιών σε όλους τους αθλητές.  Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  σύντομα.

·      Οργανωμένη κατασκήνωση στο  Δημοτικό Στάδιο  Σφενδάμης για όλους τους  αθλητές, συνοδούς και επισκέπτες.  Το γήπεδο είναι φωτιζόμενο, περιφραγμένο  , διαθέτει τουαλέτες και ζεστά  ντους και βρίσκεται μέσα στο χωριό.   Η κατασκήνωση επιτρέπεται εντός του περιφραγμένου  γηπέδου  αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου .Επίσης οι κατασκηνωτές θα μπορούν τις δύο ημέρες να μεταφέρονται στο λόφο του Προφήτη Ηλία που είναι το κέντρο εκδηλώσεων, με το τουριστικό τρενάκι  που θα περνά  έξω από το γήπεδο .

     Τέλος η διαδικασία εγγραφών είναι σε  εξέλιξη και η ημερομηνία λήξης  μέσω ηλεκτρονικής υποβολής της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης  είναι η 16η Απριλίου. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και τις δράσεις που θα γίνουν στο 7ο sfendami mountain  festival   SMF   στο www.sfendami.com