ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ.

ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 7η συνεχή χρονιά ο λαϊκός αγώνας δρόμου διάσχιση του Καλλίδρομου 13,6 χλμ στην ιστορική Μενδενίτσα Φθιώτιδας και ο αντίστοιχος αγώνας γύρος της Μενδενίτσας 1,7 χλμ για παιδιά και αρχάριους δρομείς.

   Στον μεγάλο αγώνα συμμετείχαν 146 δρομείς που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών και στον γύρο του χωριού 44 νέοι δρομείς.

   Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του 18χρονου Μενδενιτσιώτη αθλητή Κίμωνα Κοκολόγου που έφυγε πρόωρα από την ζωή αλλά και στους δοκιμαζόμενους από τους σεισμούς κατοίκους του χωριού και της γύρω περιοχής που επί τέσσερεις μέρες υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στις περιουσίες τους από την μανία του εγκέλαδου.    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα τους:

Πρόεδρο της κοινότητας Μενδενίτσας Γεώργιο Αντερριώτη

Πρόεδρο δημ. συμβουλίου Στυλίδας Δημήτριο Βέττα

Επίσης τον Ευστάθιο Πισλή για την χορηγία της dole a.e.

Τους Δημήτριο Χαλδούπη, Αριστοτέλη Αλεξίου, Νικόλαο Κατσαμπά, Σπυρίδωνα Λέντα, Αριστείδη μανιά, Ευστάθιο Αναγνώστου, Θανάση Καραίσκο, Ιωάννη Σάμιο, Κων/νο Σάμιο (junior), Αριστείδη Μάρα, Ελένη Μάρα, Βλάση Καραβασίλη, Μαρία Μαργαρίτη Γεωργία Ευθυμίου, Λίτσα Σαμαρά, αργυρούχα Καραγιάννη, Λίτσα Σταθοπούλου, Ιωάννα Σάμιου, Ειρήνη Ιωάννου, Νικόλαο Μονογιό, Ευαγγελία Μπέκα, για την αμέριστη συμπαράσταση και  βοήθεια στην οργάνωση, στην γραμματεία, στους σταθμούς ανεφοδιασμού, για την ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία του αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τους μουσικούς Δημήτρη Κόρδα (στο μπουζούκια)

Δημητρη Μαστρονικόλα (τραγούδι) και τον Λεωνίδα (στα πλήκτρα) για την μουσικοί κάλυψη που πλαισίωσε την δεξίωση που ακλούθησε.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε του χρόνου ακόμα πολλοί περισσοτέρου στην 8η διοργάνωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Αύγουστου 2014.

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ