ΑΓΩΝΑΣ 6 ΚΑΙ 12 ΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

 

 Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ελευσίνας και τον Δήμο Ελευσίνας , θα διοργανώσει και πάλι τον Αγώνα 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Η διεύθυνση είναι Θηβών 165, Ελευσίνα και η είσοδος γίνεται από την οδό Πλάτωνος. 

Βρίσκεται απέναντι από τις εργατικές κατοικίες της Μάνδρας, δίπλα στα ΚΕΤΕΚ (ΟΑΕΔ) και στο ΚΤΕΟ.

Οι συντεταγμένες για το Google Maps και τα GPS είναι 38°3’2″N   23°31’22″E.

 

Οι Αγώνες θα ξεκινήσουν και οι δύο στις 7.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες στις 6 ώρες θα τερματίσουν στις 13:00 και οι απονομές θα γίνουν στις 13:30, ενώ οι των 12 ωρών θα τερματίσουν στις 19:00 με απονομές στις 19:30.

         Δεν υπάρχουν όρια και προϋποθέσεις συμμετοχής.

         Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του site του συλλόγου www.apollonrunnersclub.gr . Το linkγια την υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι: https://www.apollonrunnersclub.gr/registration/agonas-6-12-oron-dimotiko-stadio-elefsinas-6-12-2014

         Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που υπάρχει διαπιστωμένη αδυναμία, θα μπορεί να παραδίδεται στα μέλη του Δ.Σ. η συνημμένη αίτηση συμπληρωμένη.

         Κάθε συμμετέχων θα καταβάλλει μαζί με το δελτίο-φόρμα συμμετοχής το αντίτιμο των 20 ευρώ για το 6ωρο ή 30 ευρώ για το 12ωρο, που θα καλύπτουν τα έξοδα ηλε­κτρονικής χρονομέτρησης (chip) και για τους δυο αγώνες. Ο συμμετέχων αθλητής θα αναγράφει το όνομά του στο έντυπο κατάθεσης, στο λογαριασμό του συλλόγου:

ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ         00260602830200575455

IBAN                        GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και θα το αποστέλλει Ηλεκτρονικά: sta-tsi@hotmail.com ή info@apollonrunnersclub.gr. Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής email, θα το αποστέλλει με fax 210-5317826

         ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν κατατεθούν τα χρήματα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα.

         Θα υπάρξει πλήρης κάλυψη όσο αφορά την τροφοδοσία των αθλητών με νερά, χυμούς, αναψυκτικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, γλυκά-αλμυρά snacks. Παράλληλα θα υπάρχει πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη και παρουσία φυσιοθεραπευτών κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

         Για όσους το επιθυμούν να έχουν δικά τους υγρά, τροφές και ό,τι άλλο, θα το παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή 1 ώ­ρα πριν τον αγώνα για να τοποθετηθεί σε ξεχωριστό τρα­πέζι τροφοδοσίας.

         Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν και στους 2 α­γώ­νες πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο εκκίνησης (Γραμ­μα­τείας) 1 ώρα πριν την εκκίνηση (06.00).

         Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους και τιμητικά κύπελλα στους 6 πρώτους άνδρες και 3 πρώτες στις γυ­ναίκες και στους δύο αγώ­νες.

 
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΝΙΚΙΟΥ 56 – 122 43 – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ./FAX: 2105317826-210.5900685

Email: info@apollonrunnersclub.gr

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ

 

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 12 ΩΡΩΝ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 6 ΩΡΩΝ  

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚΕΜΡΙΟΥ 2014

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:_________________________________________

ΟΝΟΜΑ: ___________________________________________

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:  ___________________________________

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ     :  ___________________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_____________________________

ΦΥΛΛΟ:        ΑΝΔΡΑΣ                      ΓΥΝΑΙΚΑ 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:_________________________________________

ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ/ΠΟΛΗ:_________________________________

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ:____________________________

ΤΗΛ:  ____________________ΚΙΝ: ____________________

EMAIL:  _____________________________________________

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ότι παίρνω μέρος στον Αγώνα Δρόμου 12 ΩΡΩΝ , 6 ΩΡΩΝ αποκλειστικά με δική μου ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί και παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του Αγώνα που επέλεξα, την οποία και θα προσκομίσω προ του Αγώνα στην Οργανωτική Επιτροπή.

Παράλληλα δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα, από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο απ’ αυτούς.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ……………………………… ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

Η αίτηση συμπληρώνεται σε περίπτωση που δηλωθεί αδυναμία ηλεκτρονικής υποβολής. Παρακαλούμε να παραδοθεί στα γραφεία του Συλλόγου μας ή με το fax στο 210 5317826. Μέχρι 1 Δεκεμβρίου 2014.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα υπάρχει συμμετοχή.