δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του Αγώνα που επέλεξα, την οποία και θα προσκομίσω προ του Αγώνα στην Οργανωτική Επιτροπή.

 

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια η διαδικασία προσκόμισης της πρόσφατης βεβαίωσης εξειδικευμένου ιατρού για την καλή υγεία του αθλητή, ήταν σχετικά χαλαρή, κρίνεται σκόπιμο να τονίσουμε, πως η προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης είναι απαραίτητη. Παράκληση να προσκομίσετε τις βεβαιώσεις, κατά την παραλαβή των αριθμών στην γραμματεία, ανεξάρτητα αν τις έχετε ήδη στείλει, με fax ή email.

 

Με λύπη μας λοιπόν, θα αναγκαστούμε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν, να πάρει αριθμό και να συμμετάσχει στους αγώνες, αν δεν έχει προσκομίσει πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, για την καλή υγεία του αθλητή.

 

Έχουμε την ελπίδα ότι κανείς δεν θα μας φέρει στην δυσάρεστη θέση, να μην επιτρέψουμε την συμμετοχή στους αγώνες, αφού οι ιατρικές εξετάσεις πρωτίστως προστατεύουν την πολύτιμη υγεία των αθλητών.

 
Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 

6 & 12 HOURS RACE AT THE MUNICIPAL STADIUM OF ELEFSINA. Saturday December 6th.

Announcement
 

The recent medical certificate, for the good health of the athlete is required and should be present it, to the organizing committee.