38η Πορεία Χριστοδούλας Αλυσίδα Ζωής 14/04/13

 

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο διοργάνωσαν σε όλες τις πόλεις φιλανθρωπική Σκυταλοδρομία Αγάπης σε συνεργασία με όλα τα παραρτήματα του στη Λεμεσό από το Δημόσιο Κήπο μέχρι το Φασούρι απόσταση 10km.

Στη Λάρνακα από το Δήμο Λάρνακας, στη Πάφο από το Δήμο Πάφου και στην Δερύνεια από το Δήμο Δερύνειας και στη Λευκωσία από την Αροδαφνούσα.

Σκυταλοδρομία 30km με αφετηρία το Δήμο Ιδαλίου και ακολούθησε τη διαδρομή Ποταμιάς, Λύμπια, Πέρα Χωρίο Νήσου, Αλάμπρα, Αγία Βαρβάρα, Μαθίατης, Λυθροδόντας, Δήμος Τσερίου, Δήμος Στροβόλου και κατέληξε στη Αροδαφνούσα.  Συμμετείχαν τα παραρτήματα μας Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφος, Λάρνακα, Παραλίμνι, Δάλι, Αλάμπρα, Πιτσιλιά και Αγρός.

Οι διοργανωτές διαμέσου του Προέδρου κ. Σωκράτης Σωκράτους ευχαριστούν την αστυνομία, το Υπουργείο Υγείας, τη Τράπεζα Κύπρου , τους Δημάρχους και τα Δημοτικά  Συμβούλια, Κοινοτάρχες και Κοινοτικά Συμβούλια για την φιλοξενία τους. Όπως και τα ΜΜΕ για την υποστήριξη τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ευχαριστεί τους συνεργάτες του στο Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο και υπεύθυνους των παραρτημάτων, αθλητές και εθελοντές του Σωματείου.

Επίσης τους χορηγούς του Σωματείου ΚΟΑ, Pokka Coffee, ΟΠΑΠ, CYTA, ONEK, AHK, ΣΠΕ Στροβόλου, Ίδρυμα Αθανάσιος Κτωρίδης.

Πλήρες φωτορεπορτάζ στο www.periclis.com.cy

Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

Φιλικά

Σωκράτης Σωκράτους         

                                               

Πρόεδρος Σωματείου  «Περικλής Δημητρίου»

alt

alt

alt

alt

alt