4OΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ»
Κυριακή 3 Μαρτίου 2013
‘’Τρέξιμο στη γη των θεών και των μουσών’’

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ημιμαραθώνιος
Περιπατητικός αγώνας 10 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος»
Παιδικός αγώνας 1 χλμ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνει και  προκηρύσσει τον 4ο Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» 21,1 χλμ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 3 Μαρτίου 2013.

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος αποτελεί συνέχεια από άποψη οργάνωσης και συμμετοχής των μεγάλων και επιτυχημένων αγώνων των προηγουμένων ετών.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο  διεξάγεται περιπατητικός αγώνας 10 χλμ και παιδικός αγώνας 1 χλμ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών. Πρόκειται για μια πανέμορφη διαδρομή, επίπεδη και ασφαλτοστρωμένη σε όλο το μήκος της, που θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου με κατεύθυνση προς Κατερίνη, στροφή στο κόμβο Κονταριωτισσας – Κονταριώτισσα – Άγιος Σπυρίδωνας – Βροντού – Καρίτσα – Δίον – Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.

Η διαδρομή σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από την Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών του Δήμου Δίου – Ολύμπου, την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, τον Ποδηλατικό Περιβαλλοντικό Όμιλο ΄΄ΔΙΑΣ΄΄ Κατερίνης και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας.

Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμουν οι Πολιτιστικοί και Ορειβατικοί Σύλλογοι Καρίτσας, Κονταριώτισσας και Βροντούς, ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Βροντούς, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ´´Ο Κατσαντώνης” καθώς και εθελοντές από το Δημοτική Κοινότητα Δίον και μέλη του ΑΠΣΔ Πιερίας ΖΕΥΣ.

Φωτογραφική κάλυψη του αγώνα θα παρέχει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δίου Ολύμπου, εθελοντές του ΑΠΣΔ Πιερίας ΖΕΥΣ και η Φωτογραφική Λέσχη Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Για άνδρες
18-34
35-44
45-54
55-64
65-69
70-74
75-79

Για γυναίκες
18-34
35-44
45-54
55+

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, αλλά και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες).Οι τρείς πρώτοι στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών δεν θα βραβευθούν στις επιμέρους κατηγορίες.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν πρωτότυπα και ξεχωριστά αναγλυφα  μετάλλια που θα αποτυπώνουν την Αρχαία Ύδραυλι.

Tα διπλώματα συμμετοχής θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του συλλόγου μας.  www.zeusrunnersclub.gr από την επομένη του αγώνα.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και συνοδούς να επισκεφτούν και να περιηγηθούν δωρεάν στην αρχαιοθήκη Δίου , το μουσείο αλλά και το αρχαίο θέατρο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του ΕΕΣ και η διασωστική ομάδα Πιερίας  θα παρέχουν την υγειονομική κάλυψη του αγώνα με τον σχεδιασμό και την δημιουργία υγειονομικών σταθμών και μονάδων. Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει γιατρός που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του.

Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και θα είναι σε ετοιμότητα το Κέντρο Υγειας Λιτοχώρου.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Σταθμοί νερού θα είναι εγκατεστημένοι στο 5ο , 10ο και 15ο χλμ. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 18 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Κατά την παραλαβή του αριθμού οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν 5 ευρώ για την στήριξη της διοργάνωσης στην οργανωτική επιτροπή.

Από την υποχρέωση καταβολής εξαιρούνται:
A)   Άτομα με ειδικές ικανότητες
Β) Μέλη του Αδελφοποιημένου μας Σωματείου ‘’Περικλής Δημητρίου’’ που θα ταξιδέψουν από την Κύπρο

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (πλην ακραίων καιρικών φαινομένων). Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα , σε περίπτωση αναβολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα μέσω του τύπου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013. Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την αποστολή email στο apsd.zeus@gmail.com ή με fax στο 2351091493 υπόψη Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.

Παρακαλούμε θερμά αθλητές που δεν θα τρέξουν να μην δηλώσουν συμμετοχή.

Για ομαδική εγγραφή πατήστε εδώ

Για ατομική εγγραφή πατήστε εδώ

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ ‘’ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΖΓΙΑΛΤΟΣ’’
Ο αγώνας θα ακολουθήσει διαφορετική πορεία. Θα κατευθυνθεί προς τους πρόποδες του Ολύμπου και τα πρώτα 5 χλμ είναι σχετικά ανηφορικά με 5% κλίση, οι δρομείς καλούνται να επιστρέψουν από το ίδιο δρόμο οπότε στα τελευταία χλμ συναντούν κατηφόρα. Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών. Σταθμός υδροδοσίας θα υπάρξει στο 5 χλμ. Ώρα έναρξης 10:40
Ο περιπατητικός αγώνας των 10 χλμ γίνεται στην μνήμη του μέλους του Συλλόγου μας Σωτήριου Ζγιάλτου και η συμμετοχή του σε αυτόν είναι καθαρά συμβολικού χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με μετάλλιο.

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Για ομαδική εγγραφή πατήστε εδώ

Για ατομική εγγραφή πατήστε εδώ

Πληροφορίες συμμετοχής για τον περιπατητικό αγώνα θα σας δίνει το μέλος του συλλόγου μας κος Παντελής Τσιριπίδης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να δίνονται στον ίδιο τηλεφωνικά 6977445022 ή με την αποστολή mail στο tsiripidis@gmail.com

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΙΛΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Δεν θα γίνουν άλλες βραβεύσεις νικητών. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Παιδικός Αγώνας Γυμνασίου ώρα έναρξης 10.00
Παιδικός Αγώνας Δημοτικού ώρα έναρξης 10.05

Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και δεν απαιτεί καμιά οικονομική επιβάρυνση παρά μόνο την υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Για δήλωση συμμετοχής στο παιδικό αγώνα πατήστε εδώ

Διαμονή
Επίσης προτείνονται
Ξενοδοχείο ΣΟΥΙΤΑ Παραλία Κατερίνης 2351062118 και 6937140274
κύριος Απρασίδης όπου από το βράδυ θα έχει και Pasta Party http://www.souita.gr/
Ξενώνας Σαφέτη ΔΙΟΝ, 2351046272, http://www.safetis.gr/

Ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.Τασίκα Παρασκευή 2351053189

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στους: Καραλιά Θωμά 6977779024 και Δημήτρη Τραπέζα 6972890371. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας ( www.zeusrunnersclub.gr ).

Για να δείτε τον χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Στην αρχαία Ελλάδα, η μουσική θεωρείτο ισάξια με τις καλές τέχνες και γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη. Ο ρόλος της ήταν σημαντικός σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής: στις θρησκευτικές εορτές, στους γάμους, στις κηδείες, στους αθλητικούς αγώνες, στον πόλεμο και στις καθημερινές ασχολίες

Η ύδραυλις του Δίου ανακαλύφθηκε το καλοκαίρι του 1992 από την ομάδα του καθηγητή Δ. Παντερμαλή. Η ανασκαφή έφερε στο φως τα υλικά κατάλοιπα του οργάνου αυτού που οι αρχαίοι ονόμαζαν ύδραυλι και οι Ρωμαίοι organum.

Η  Aρχαία Ύδραυλις χρονολογείται στον 3αι. π.χ έχει διαστάσεις 1.20 ύψος επί 0.70 πλάτος και πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό όργανο για την παγκόσμια μουσική κληρονομιά που βρέθηκε στο Αρχαίο Δίον.

Το μουσικό όργανο της υδραύλεως αποτελεί μία εφεύρεση του 3ου αι. π.Χ. από τον μηχανικό Κτησίβιο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Πρόκειται για το πρώτο πληκτροφόρο όργανο της αρχαιότητας και αποτελεί έναν πρόδρομο του εκκλησιαστικού οργάνου της δυτικής Ευρώπης. Οι απεικονίσεις του στην τέχνη, αλλά και οι σχετικές αναφορές του στην αρχαία γραμματεία είναι σημαντικές, καθώς από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο όργανο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στα θαυμαστά επιτεύγματα της αρχαιότητας.

Φυλάσσεται του Δίον και θα αποτυπωθεί στο μετάλλιο του αγώνα. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο 4ος Ημιμαραθώνιος αφιερώνεται στη μουσική.

Φίλες και φίλοι,

Η Διοργάνωση του 4ου Ημιμαραθωνίου ‘’ΔΙΟΝ’’ σας δίνει τις τελευταίες χρήσιμες πληροφορίες προκειμένου να κυλήσει ομαλά ο αγώνας.

Γνωστοποιούμε ότι

OI EΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 το μεσημέρι.

Ο Πολιτισμός συνδέει την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τον Αθλητισμό αξίες τις οποίες πρεσβεύουμε. Με αυτό το σκεπτικό ανοίγουμε ταμείο για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο ΔΙΟΝ και αν υποθέσουμε ότι όλοι θα ρίξουμε 0,10 λεπτά του ευρώ Χ 3000 που περίπου θα είμαστε θα μαζέψουμε 300 ευρώ που θα κάπου θα πιάσουν τόπο. Αυτό γίνεται σε αντιγραφή παρόμοιας επιτυχημένης  προσπάθειας του  Αδελφού  Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων .

Τελευταίες οδηγίες λίγο πριν το ξεκίνημα.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι κατηγορίες κατά την απόδοση των αριθμών και φακέλων

1)18-34 ΑΝΔΡΩΝ

2)35-44 ΑΝΔΡΩΝ

3)45-54 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

55-64

65-69

70-74

75-79

Μαζί με ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αγωνιστικά θα εφαρμοστεί ότι προβλέπει η προκήρυξη.

Στο ίδιο τραπέζι θα υπάρχουν μέλη και εθελοντές του ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ‘’ΖΕΥΣ’’ που θα εισπράττουν την συμμετοχή του αγώνα. Οι αθλητές αφού λάβουν την απόδειξή τους, θα την επιδεικνύουν για να λάβουν τον ατομικό τους φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής, το chip, τις παραμάνες αλλά και ένα κουπόνι καλωσορίσματος  με το οποίο  θα παραλαμβάνουν μία σακούλα, προσφορά της διοργάνωσης.

Οι σύλλογοι θα παραλαμβάνουν ομαδικά με την βοήθεια του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Γρηγοριάδη.

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΖΓΙΑΛΤΟΥ

Κατηγορία ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ

Στους περιπατητές θα δοθούν αριθμοί μόνο σε αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή εγκαίρως στον κ. Τσιριπίδη ο οποίος θα βρίσκεται ο ίδιος κατά την παράδοση και θα δίνει πληροφορίες  σε κάθε ένα από αυτούς.

Κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Μόνο όσα παιδιά δήλωσαν εγκαίρως συμμετοχή θα έχουν δικαίωμα  στον αγώνα.

Θερμή παράκληση. Οι φίλοι δρομείς  παρακαλούνται να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους, στη στροφή και σε όλη τη διαδρομή που οδηγεί στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών. Εθελοντές θα εποπτεύουν τον χώρο και θα κατευθύνουν τους οδηγούς σχετικά με τις θέσεις παρκαρίσματος που διατίθενται από την διοργάνωση.

Η διοργάνωση είναι πανέτοιμη  έτσι ώστε σε περίπτωση βροχής (που για την ώρα προβλέπεται συννεφιά με ευνοϊκές θερμοκρασίες) όλοι οι δρομείς να εξυπηρετηθούν άμεσα στους χώρους του κέντρου Μεσογειακών ψηφιδωτών αλλά και να κάνουν τις διατάσεις τους μέχρι την ώρα έναρξης.

Προσοχή : Αριθμοί μετά τις 9:30 δεν θα δίνονται.

Επίσης, οι δρομείς θα θέλαμε να σεβαστούν τις υποδείξεις της διοργάνωσης και να κάνουν την προθέρμανση τους προς τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγώνας . Αυτό γίνεται γιατί στις 10:05 και 10.10  θα ξεκινήσει ο παιδικός αγώνας γυμνασίου και δημοτικού αντίστοιχα. Αυτό εφαρμόζεται πρώτη φορά  καθώς πολλοί δρομείς επιθυμούν να δουν τα παιδιά τους να τρέχουν και να τερματίζουν.

Στην διαδρομή : Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να κινούνται πάντα στο δεξί ρεύμα.

Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 13:00 με κάποιες ειδικές  βραβεύσεις του συλλόγου και θα ακολουθήσουν οι κατηγορίες.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πρωτότυπα συλλεκτικά μετάλλια που δεν θα ξανατυπωθούν και θα αποτυπώνουν την Αρχαία Ύδραυλις  για όλους, αλλά και αγαλματίδια με το έμβλημα του συλλόγου μας, για τους νικητές.

Τα αναμνηστικά διπλώματα θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας το ίδιο βράδυ του αγώνα.

Τα αποτελέσματα θα βγουν το μεσημέρι (προσωρινά) και μέχρι το βράδυ τα οριστικά. Τα προσωρινά αποτελέσματα αναρτηθούν μόνο στην ιστοσελίδα μας και μέχρι το βράδυ σε όλα τα ΜΜΕ.

Για φέτος η διαδρομή θα περάσει και από την πλατεία της Καρίτσας σε μια παράκαμψη 300 περίπου μέτρων  με την διαδρομή να είναι μετρημένη στα 21.100

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συγγενείς και οι φίλοι σας αλλά και δρομείς που δεν μπορούν να παραβρεθούν στον αγώνα θα μπορούν να το κάνουν μέσω της DION CHANNEL και από τους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και μέσω διαδικτύου.

ΙΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΛΑΨΗ

Η Ταξιαρχία θα διαθέσει   το ασθενοφόρο του αγώνα
Γιατρός- Καρδιολόγος ο κος Γρηγορόπουλος ως Πρόεδρος της Διασωστικής Ν. Πιερίας η οποία συμμετέχει με πολλά μέλη.
30 και πλέον εθελοντές διασώστες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Σε επιφυλακή γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου και του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών με Ποδηλάτες από την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας θα δίνουν πληροφορίες για την εξέλιξη του αγώνα.

Φίλες και Φίλοι,

Η γη της Μακεδονίας, το Ιστορικό ΔΙΟΝ είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ο  Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαθανασίου με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τον αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Φαρμάκη

Οι Εκατοντάδες εθελοντές από τους συλλόγους , οργανώσεις και ομάδες,

Οι φορείς και τα σώματα ασφαλείας

Το Νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου  και του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Οι πρεσβύτεροι και οι ενορίες των τοπικών χωριών

Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων

Τα εργαζόμενοι στο μουσείο και στο Δήμο

Οι δημοσιογράφοι και τα τοπικά ΜΜΕ

Αλλά κυρίως εμείς από το ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ‘’ΖΕΥΣ’’

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας φιλοξενήσουμε  με όλη μας την αγάπη.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ‘’ΖΕΥΣ’’