Αγαπητέ φίλε/η!,

Εκ μέρους του ΣΔΥ Αθηνών και της ALL ABOUT RUNNING, θα θέλαμε ειλικρινά να σε ευχαριστήσουμε και να σε συγχαρούμε θερμά για τη συμμετοχή σου στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Δύσκολα θα περίμενε κανείς ότι ένας αγώνας 10 χλμ. θα μπορούσε να αποκτήσει «επικές» διαστάσεις. Στις 24 Νοεμβρίου όμως, στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και κατά μήκος της παραλιακής μέχρι τη Γλυφάδα, διαδραματίστηκαν συγκλονιστικές στιγμές με πρωταγωνιστές ΕΣΕΝΑ και τους υπόλοιπους 1.600 και πλέον δρομείς που αναμετρηθήκατε με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και βγήκατε νικητές, τερματίζοντας κουρασμένοι, βρεγμένοι αλλά και βαθιά ικανοποιημένοι που ήσασταν εκεί και τα καταφέρατε!
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την καθυστέρηση κατά την έξοδο σας από το στάδιο η οποία προκλήθηκε από τη μη τήρηση της διαδικασίας εκκίνησης με τη μέθοδο των μπλοκς καθώς και όποια άλλη δυσλειτουργία παρατήρησες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, αλλά όπως διαπίστωσες οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που ανέτρεψαν ριζικά τον αρχικό σχεδιασμό μας.

Στιγμές που αξίζει να θυμάσαι!
Απόκτησε τις φωτογραφίες σου από τον
31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Για πρώτη φορά φέτος, o ΣΔΥ Αθηνών και η All About Running φρόντισαν να συγκεντρώσουν φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα και να το διαθέσουν σε όσους επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις από τη συμμετοχή τους.
 
Στην ιστοσελίδα του Γιώργου Σπύρου,
www.georgespyros.com, η οποία φιλοξενεί το επίσημο φωτογραφικό υλικό του αγώνα που συγκέντρωσαν οι φωτογράφοι Γιώργος Ατσαμετάκης, Γιώργος Σπύρος και Anna Dabrowska, μπορείς να αναζητήσεις και τις δικές σου φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ως φίλτρο αναζήτησης τον αριθμό συμμετοχής σου ή απλά κάνοντας περιήγηση στα διάφορα σχετικά albums.
 
Το κόστος για την απόκτηση του συνόλου των φωτογραφιών που εμφανίζεσαι* είναι 8€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%), τα οποία μπορεί να καταβληθούν μετρητά στα γραφεία της
All About Running (Λασκαράτου 5, 11141 Αθήνα), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank EFG 0026.0244.18.0200778123, ΙΒΑΝ: GR9302602440000180200778123) ή με πιστωτική κάρτα στο www.livepay.gr/allaboutrunning με την αναγραφή του αριθμού συμμετοχής σου.
 
Μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής σας στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό συμμετοχής σας και το όνομα όλων των αρχείων που θέλετε (πχ
cam1-2311, cam2-5322 κλπ) στο info@runnermagazine.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι σε κάθε πακέτο τα αρχεία όσα και αν είναι αυτά, να αφορούν τον ίδιο δρομέα.

Οι φωτογραφίες θα σας αποσταλούν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε υψηλή ανάλυση.
 
*Λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών ενδέχεται να μην υπάρχει ποιοτικό φωτογραφικό υλικό για όλους τους δρομείς ενώ ο αριθμός των διαθέσιμων φωτογραφιών ανά δρομέα δύναται να ποικίλλει.
  
Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο
info@runnermagazine.gr ή τηλεφωνικά στο 2111168240.


Με εκτίμηση,

Τμήμα εξυπηρέτησης συμμετεχόντων
31ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.