ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου στην Κασσιώπη της Κέρκυρας ο 3ος αγώνας δρόμου «Κάσσιος Δίας». Στην αφετηρία του Ημιμαραθωνίου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 104 δρομείς ενώ στο σύνολο των αγώνων οι συμμετοχές έφτασαν τις 300. Μεγάλος νικητής των 21 χιλιομέτρων ήταν ο Προκόπης Αρκούδης με χρόνο 2:06:30 και στις γυναίκες η Μαρία Λέσση με χρόνο 2:45:18 Στον αγώνα των 5 χλμ που φέτος ήταν αφιερωμένος στο σύλλογο «Φλόγα» νικητής στους άνδρες ήταν ο Αλέξιος Αθηναίος με χρόνο 0:19:06 και στις γυναίκες η Αγαθή Αργυρού με χρόνο 0:22:33.

Η οργανωτική επιτροπή του «Κάσσιου Δία» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνδιοργανωτές New Balance Κέρκυρας, Corfu Mountain Trail, ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, ΣΕΒΑΣ Κέρκυρας, Αρχίλοχο, Α.Ο. Αχαράβης, Ε.Μ.Ε.Δ., Ε.Ο.Δ., Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών και Δήμο Κέρκυρας καθώς και όλους τους χορηγούς του αγώνα για την βοήθεια τους ώστε να βγει σε πέρας με επιτυχία αυτή η διοργάνωση.

Τέλος, πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ από καρδιάς στους περίπου 80 εθελοντές που εργάστηκαν την ημέρα του αγώνα παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της δυνατής καταιγίδας που ξέσπασε την ώρα του αγώνα. Παρέμειναν όλοι στις θέσεις τους με πολύ κέφι και ζωντάνια και έκαναν τον αγώνα γιορτή.

Ραντεβού του χρόνου 10 Μαΐου στην Κασσιώπη για τον 4ο δρόμο «Κάσσιου Δία».

 

Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κασσιώπης