Αγαπητοί δρομείς,

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού IAAF, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center), το οποίο θα λειτουργήσει στο περίπτερο 7 της ΔΕΘ-HELEXPO, την Πέμπτη 16 και την Πρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ώρα 10.00-19.00, όσοι μαθητές-τριες έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση της μαθητικής τους ιδιότητας (πάσο ή βεβαίωση σπουδών) καθώς και την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, ώστε να μπορέσουν να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Στις ομαδικές συμμετοχές, ο αρχηγός της ομάδας καθιστάται υπεύθυνος να προσκομίσει τα εν λόγω δικαιολογητικά προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό των μαθητών-τριών που συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα του.

Όσον αφορά τις ομαδικές συμμετοχές των σχολείων θα πρέπει ο αρχηγός της ομάδας να προσκομίσει την κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών-τριών με επίσημο έγγραφο του σχολείου, συνοδευόμενη από τις υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεμόνων.

Η επιδειξη των παραπάνω εγγράφων είναι απαραίτητη για την παραλαβή του εξοπλισμού των ανήλικων μαθητών-τριών.

Ευχόμενοι καλή επιτυχία σας απευθύνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας

Από την Ο.Ε.

Κάντε Like στο νέο fanpage της διοργάνωσης στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο Twitter, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα τελευταία νέα της διοργάνωσης και να επικοινωνείτε διαδραστικά μαζί μας!