Αγαπητές Φίλες & αγαπητοί Φίλοι,
Επιθυμώντας να υποστηρίξουμε ουσιαστικά για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή του μοναδικού αγώνα δρόμου μεγάλων αποστάσεων με “ΗΜΙΧΡΟΝΟ” συμμετέχουμε ως Χορηγοί στο 2ο DOUBLE ROAD RACE ATHENS ATHENS 2014 που θα πραγματοποιηθεί τοΣάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014, στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με ώρα εκκίνησης στις 11:00 το πρωί.
Ο συναρπαστικός αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πέρσι, την 1η Δεκεμβρίου 2013 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και ενθουσίασε συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης, θα προσφέρει και φέτος τη δυνατότητα σε κάθε δρομέα να απολαύσει μία ιδιαίτερη δρομική εμπειρία σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο περσινός αγώνας προσέλκυσε υψηλό επίπεδο αθλητών, ενώ σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση, τις καλές καιρικές συνθήκες και τα prize money προσέφερε και σημαντικές επιδόσεις στα 10 χλμ και στα 5 χλμ.
Δυο λόγια για τον αγώνα…
Η ιδέα για το Double Road Race γεννήθηκε το 2010 στην California από τον οραματιστή και ιδρυτή του περιοδικού «Runners World», Bob Anderson. 
Οι δρομείς καλούνται να καλύψουν αρχικά, μια απόσταση 10 χλμ και μετά από προκαθορισμένο διάλειμμα αποκατάστασης, (διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών μετά την εκκίνηση των 10.000 μ), με τη φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού , έχουν πρόσβαση σε διάφορες μορφές υποστήριξης, οι οποίες θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά να ανακτήσουν δυνάμεις ώστε να προετοιμαστούν για το 2ο μέρος του αγώνα.
Φυσικοθεραπευτές, μασέρ, γυμναστές, στατικά ποδήλατα, στρώματα και foam rollers βρίσκονται στον κλειστό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για την καλύτερη μυϊκή επαναφορά και προστασία των αθλητών.
Στη συνέχεια οι δρομείς, ολοκληρώνουν την προσπάθεια τους συμμετέχοντας στο 2ο μέρος του αγώνα, τον δρόμο των 5 χλμ.
Η αγάπη και το πάθος για τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων και τον υγιεινό τρόπο ζωής που εμπνέει το Double Road Race προσκαλεί όλο και περισσότερους φίλους και φίλες κοντά του οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν αυτή την εξαιρετικά συνδυαστική αγωνιστική & συμμετοχική αθλητική εμπειρία.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών, με κόστος συμμετοχής 20 ευρώ, ενώ η απόδειξηκαταβολής του ποσού της εγγραφής θα παραλαμβάνεται μαζί με το starter pack.
Οι εγγραφές συμμετοχής ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, ενώ οι διοργανωτές του αγώνα, Marathon Club και DD-ORANGE, επιθυμώντας να διατηρήσουνε και να αναβαθμίσουνε το επίπεδο της διοργάνωσης και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του αγώνα και σεβόμενοι πρωτίστως τους συμμετέχοντες, έχουν θέσει ανώτατο όριο συμμετοχών, προκειμένου να είναι συνεπείς προς τις κοινές προσδοκίες για έναν αγώνα, ποιοτικό και αξιόλογο.
Για το σκοπό αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αποδοχής εγγραφών.
Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το 2ο DOUBLE ROAD RACE ATHENS 2014 μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα τουαγώνα: www.doubleroadraceathens.gr, και να ενημερώστε τακτικά για όλες τις σχετικές εξελίξεις. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τα SocialMedia DRR Athens: 
Σε αυτή τη μεγάλη δρομική πρόκληση-πρόσκληση η CHRONOLOG θα είναι εκεί και θα χαρεί να καλωσορίσει στον αγώνα και εσάς!
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και ανταπόκρισή σας.