ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 2014

Για τέταρτη συνεχιζόμενη χρονιά το Γυμνάσιο ΤΛ Φολεγάνδρου στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων που πραγματοποιεί  κάθε χρόνο τον μήνα Ιούνιο προκυρήσει αγώνες δρόμου με συμμετοχή αθλητων από όλον τον κόσμο.
 
ΤΟΠΟΣ Ελλάδα, Φολέγανδρος, Κυκλάδες
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014
 Έναρξη 19:30, 20:00
 
2ος Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Extreme 12χλμ
Γυναικών, Ανδρών
Εκκίνηση Καραβοστάσης (λιμάνι), 19:30
 
Λεπτομέρειες
Εκκίνηση από τον Καραβοστάση (λιμάνι), ανεβαίνοντας προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζοντας ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη στροφή για Αγκάλη (Άνω Μεριά) και μετά επιστροφή από την ίδια διαδρομή κατεβαίνοντας με τερματισμό στη Χώρα. Οι ανηφόρες προς την Άνω Μεριά είναι αληθινή πρόκληση, με κομμάτια της διαδρομής σε 10% κλίση.
 
4ος Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Light 4,2 χλμ
Γυναικών, Ανδρών
Εκκίνηση Στροφή Αγκάλης, 20:00
 
2ος Παιδικός Αγώνας Δρόμου Φολεγάνδρου 3,5 χλμ
Αγοριών, κοριτσιών
Εκκίνηση στροφή Αγκάλης, 20.00
 
Λεπτομέρειες
Εκκίνηση από τη στροφή της Αγκάλης (Άνω Μεριά) κατεβαίνοντας για τερματισμό στη Χώρα.
 
Καλύτερη Ομάδα
Αν είσαστε τουλάχιστον 3 άτομα, μπορείτε να εγγραφείτε για την ομαδική κατάταξη. Το άθροισμα του χρόνου προσθέτεται και η γρηγορότερη ομάδα κερδίζει. Εγγραφείτε με την ομάδα σας για τον Extreme (12 χλμ) ή τον Light (4,2 χλμ)
 
Εγγραφές
Στο Τουριστικό πρακτορείο δίπλα στη αφετηρία των λεωφορείων, στην πλατεία της Πούντας, στη Χώρα, καθημερινά 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και με δική σας ευθύνη.
Η δηλωση μπορει να γινει και νωριτερα με email στην διευθυνση: elektrakarasavvidou@gmail.com αναφεροντας: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και email
 
Τελετή Απονομής
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων. Μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους.
 
Για Περισσότερες πληροφορίες στείλτε e mail : elektrakarasavvidou@gmail.com
Όπως επίσης στην σελίδα μας στο Facebook/ Folegandros Chora Races 2014