ΑΕΘΛΙΟΣ – Διεθνής Σύλλογος Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων

 
ΑΕΘΛΙΟΣ – ΑΓΩΝΑΣ 62 χλμ.  ΛΕΒΙΔΙ – ΑΡΧ. ΝΕΜΕΑ
Κυριακή 26 Απριλίου 2015
 
 Ο Διεθνής Σύλλογος Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων ‘‘ΑΕΘΛΙΟΣ’’ διοργανώνει τη Κυριακή  26 Απριλίου 2015 Αγώνα Δρόμου  62 χλμ ΛΕΒΙΔΙ – ΑΡΧ. ΝΕΜΕΑ
 
Ο αγώνας θα είναι διάρκειας δέκα (10) ωρών και ορίζεται σε τμήμα της διαδρομής του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ και συγκεκριμένα από το Λεβίδι μέχρι το Αρχ. Στάδιο της Αρχ. Νεμέας.
 
Με αφετηρία το όμορφο Λεβίδι, που είναι χτισμένο στις ανατολικές πλαγιές του Μαινάλου σε υψόμετρο 850 μ. και μετά τον αρχαίο Αρκαδικό Ορχομενό, κατευθυνόμαστε στην ιστορική κωμόπολη της Κανδήλας στους πρόποδες του όρους Ολίγυρτος. Περνώντας από όμορφα δάση φθάνουμε στη περιοχή της Αλέας στη Σκοτεινή και μετά στο Πλατάνι και στα Αηδόνια με τη πλούσια ιστορία όπου ανακαλύφθηκε ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Κατόπιν τρέχουμε στη περιοχή του φημισμένου Νεμεάτικου κάμπου, με το γνωστό από την αρχαιότητα φλιάσιο οίνο και τερματίζουμε στο Αρχαίο Στάδιο της Αρχαίας Νεμέας.
 
Θα είναι μεγάλη τιμή για μας να σας έχουμε κοντά μας σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα για να απολαύσετε  την ομορφιά ενός εκπληκτικού εδαφικού και ορεινού ανάγλυφου και να νιώσετε  τη πλούσια ιστορία της τόσο όμορφης περιοχής της Πελοποννήσου.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε τον Νοέμβριο.
 
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.