Τόπος διεξαγωγής: Αντίπαρος
Ημερομηνία: Σάββατο 25.05.2013
Ωρα εκκίνησης: 17.00  Μέγιστη διάρκεια αγώνα 3,5 ώρες.
Τόπος εκκίνησης/τερματισμού: Λιμάνι Αντιπάρου, Παλαιός Μώλος.
Απόσταση αγώνα: 24.4 χλμ.

Παράλληλα θα διεξαχθούν:

1ον Περιπατητική διαδρομή περίπου 12 χλμ. ‘Ωρα εκκίνησης 16.30  Με εκκίνηση από τον΄Αγιο Γεώργιο Αντιπάρου, Προφήτη Ηλία, Κάμπο, Χωριό. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι ομαλό χωμάτινο, μισή ώρα κατηφορικό μονοπάτι και λίγη άσφαλτο. Απαιτείται σακίδιο πλάτης, κατάλληλα παπούτσια, καπέλο, νερό. Θα υπάρχει και ένα σταθμός με νερό. H συνάντηση θα είναι στο λιμάνι στο ξύλινο κιόσκι ώρα 16,00 και η μεταφορά των πεζοπόρων στον Αγιο Γεώργιο θα γίνει με πούλμαν.

2ον Αγώνας 2 χλμ. για όλους (Fun race). Ώρα εκκίνησης 17.30 Το σημείο εκκίνησης θα είναι ίδιο με τους δρομείς της απόστασης των 24.4 χλμ.

3ον Αγώνας 24.4χλμ για χειρήλατα αμαξίδια (ΑΜΕΑ).

Συμμετοχή: Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος μόνο για την εμπειρία.
Η συμμετοχή στον αγώνα θα είναι με ατομική ευθύνη του καθενός. Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Δηλώσεις συμμετοχής: Mέχρι 13 Μαίου 2013. Δηλώσεις
θα  βρίσκετε στη σελίδα
www.antiparosenplo.blogspot.com  
 
Θα τις αποστέλλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
antiparosenplo@gmail.com ΄H με φαξ στο 22840 – 61111.

Οι αθλητές απο Πάρο-Αντίπαρο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εώς  το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα.
Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην Αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα (12.00 – 15.00 )

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ (δεν ισχύει για τα 2χλμ.)

Διαδρομή: Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που ξεκινά απο το λιμάνι και διασχίζει το χωριό (1 χλμ),
συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα εώς τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου με θέα το Δεσποτικό και επιστροφή (επι ασφάλτου). Σε αυτό το σημείο είναι και το σημείο ελέγχου των αθλητών (-τριών).

Ώρα προσέλευσης: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν ως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση.

Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν 6 σταθμοί, στο 5ο χλμ. στο 8,5 χλμ.στο 12,2 όπου είναι ο Αι Γιώργης και το μέσο της διαδρομής, στο 16ο χλμ.στο 19,5 χλμ.και στο 22ο με νερό, ισοτονικά, μπανάνες και στον τερματισμό νερά.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας μαζί με φωτογραφίες του αγώνα.

΄Επαθλα
: Κύπελλα θα δωθούν στις 3 πρώτες γυναίκες και άντρες.
: Μετάλλια και διπλώματα σε όλους
: Κύπελλα θα δωθούν στα 3 πρώτα αγόρια και κορίτσια για τα 2χλμ.

 :ΑΜΕΑ : Θα υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία για ΑΜΕΑ με χειρήλατο αμαξίδιο.

 

Μετα το τέλος του αγώνα θα υπάρχει δυνατότητα massage στους δρομείς και μπουφές με εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν προμηθευτεί πρόσκληση με την παραλαβή του αριθμού.

 

 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: Δανιηλίδης Γιώργος 6973853790,
Παντελάκης Γιάννης 6974870862,
Σταθερό 22840 61012 Κυριακοπούλου Βίκυ

Ε-mail επικοινωνίας: antiparosenplo@gmail.com

Πως θα έρθετε: Υπάρχει έκπτωση 30% από και προς Πειραιά με την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Παρασκευή ή Σάββατο και επιστροφή την Κυριακή ή Δευτέρα.
Kατόπιν συμπλήρωσης/αποστολής της αίτησης συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας για την έκπτωση εισητηρίων. Στο λιμάνι της Πάρου θα υπάρχει εκπρόσωπος μας για να σας οδηγήσει στην Αντίπαρο.

Επιλογές ξενοδοχείων: Γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί μια δωρεάν διανυκτέρευση για όλους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προγραμματίζεται επίσκεψη την Κυριακή το πρωί στον Αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού στο Ιερό του Απόλλωνα.

 Θα χαρούμε να σας δούμε.Εκ του Συλλόγου