ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

‘’Kerkini Lake Runs 2017’’

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

(ανακοίνωση Σάββατο 19 Αυγούστου 2017)

Ποιοι είμαστε – Τι κάνουμε:

Μια παρέα δρομέων που τρέχουμε πολλά χρόνια στη Λίμνη Κερκίνη και ονειρευόμασταν να μεγαλώσουμε την παρέα μας διοργανώνοντας έναν αγώνα.

Με οδηγό την εμπειρία, που αποκτήσαμε από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις (2011,2013,2015), μαθαίνοντας από τα λάθη μας και κάνοντας πολλές αλλαγές διοργανώνουμε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Τοπική Κοινότητα Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών τρεις αγώνες με την ονομασία ‘’Kerkini Lake Runs 2017’’ 

  1. Krousia Trail 30km
  2. Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών.
  3. Lithotopos mini trail 1km

Στόχος μας όλοι εσείς που θα συμμετάσχετε να φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο για το φυσικό πλούτο της περιοχής αλλά και για τη διοργάνωση.

Μαζί με τους kerkini lake runners … τρέχουν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης  ο Αθλητικός Όμιλος Ηράκλειας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας, ο Δήμος Ηράκλειας, το Ξενοδοχείο Κρούσια, τοπικοί φορείς, φίλοι, και ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών. 

 Προκήρυξη – Κανονισμοί

Οι Αγώνες:

Οι αγώνες θα  πραγματοποιηθούν στην τοποθεσία ‘’Λιμανάκι’’ της Τοπικής Κοινότητας Λιθοτόπου που απέχει 9 χλμ από την Ηράκλεια Σερρών η οποία είναι και η έδρα του ομώνυμου Δήμου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 09:30

Krousia Trail 30km 

Αναλυτική περιγραφή διαδρομής:

Αφετηρία & τερματισμός: Το ‘’Λιμανάκι’’ της Τ. Κ. Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών.

Το πρώτο μισό του αγώνα αποτελεί την ‘’Ανάβαση Κρουσίων’’ με απόσταση  15 χλμ και έχει κατάληξη το Ξενοδοχείο Κρούσια στην κορυφή του βουνού Κρούσια (τ.κ. Ποντοκερασιάς Κιλκίς), όπου γίνεται και η αναστροφή.

Η κατάβαση γίνεται από την ίδια ακριβώς διαδρομή.

Η διαδρομή αποτελείται από 25 χλμ δασικό δρόμο, 4 χλμ μονοπάτια και 1 χλμ άσφαλτο η οποία βρίσκεται λίγο πριν την αναστροφή.

Η θετική υψομετρική διαφορά του αγώνα είναι 850 μέτρα περίπου. (Χάρτης Krousia Trail 30km)

 

Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων – Σήμανση διαδρομής Krousia Trail 30km :

Θα υπάρχουν πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων,  καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.
Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Krousia Trail 30km:

Θα υπάρχουν τρεις σταθμοί ανεφοδιασμού με εθελοντές και την παρακάτω κατανομή:

1ος: Στο 2ο και 28ο χλμ  με νερό,

2ος: Στο 8ο και 22ο χλμ  με νερό, ισοτονικό ποτό, αλμυρά και γλυκά σνακ,

3ος: Στο 15ο χλμ (αναστροφή) με νερό, gel, αλμυρά και γλυκά σνακ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών το gel μπορεί να δοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Από τη διοργάνωση συνιστάται ατομικό υδροδοχείο για όσους επιθυμούν επιπλέον ενυδάτωση & ενεργειακές μπάρες – gel για όσους επιθυμούν επιπλέον τροφοδοσία

Σταθμοί ελέγχου Krousia Trail 30km:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 3 κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανές σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας).

Χρονικό όριο αποκλεισμού Krousia Trail 30km:

Έγκυροι θεωρούνται οι αθλητές οι οποίοι θα τερματίσουν το πολύ σε 5 ώρες.

Όριο συμμετοχών: 150 αθλητές. 

Παροχές Αθλητών Krousia Trail 30km:

Ατομική ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Μετάλλιο

Αναμνηστικά διοργάνωσης (Μπαντάνα Kerkini Lake Runs 2017)

Gelακι

Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό

Κόστος συμμετοχής Krousia Trail 30km:

18 €  για κάθε συμμετέχοντα αθλητή. Η κατάθεση (να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του αθλητή και ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει) γίνεται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό με αριθμό 348/905095-72 (IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572)   (ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA) και εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.

Αν κάποιος αθλητής δεν επιθυμεί τα αναμνηστικά της διοργάνωσης το κόστος είναι 15 € και η διασταύρωση γίνεται αυτόματα από τη διοργάνωση.

Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών. 

Αναλυτική περιγραφή διαδρομής

Αφετηρία & τερματισμός: Το ‘’Λιμανάκι’’ της Τ.Κ. Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών.

Σε 1 χλμ από το ‘’Λιμανάκι’’ αριστερά και αμέσως μετά περνώντας πάνω από το φράγμα της Λίμνης Κερκίνης η διαδρομή ακολουθεί το ανατολικό ανάχωμα και σε 5 χλμ φτάνει στο ύψος της Διώρυγας Κ3 και κάνοντας αναστροφή στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου επιστρέφει στο ‘’Λιμανάκι’’ σε 6 χλμ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.

Η φετινή διαδρομή είναι μέρος αυτής των προηγούμενων διοργανώσεων, κινείται πάνω στο ανατολικό ανάχωμα, έχοντας συνεχή οπτική επαφή με τη λίμνη και είναι παράλληλη των μονοπατιών που αποτελούν τα βοσκοτόπια του Ελληνικού Νεροβούβαλου.

(Χάρτης Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών)

Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων – Σήμανση διαδρομής Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών:

Θα υπάρχουν πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων,  καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.
Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών:

Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού με την εξής κατανομή:

1ος: Στο 1ο και 11ο χλμ,

2ος: Στο 4ο και 8ο χλμ

3ος: Στο 6ο χλμ (αναστροφή)

όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές(-τριες) διάφορα είδη όπως: νερό, ισοτονικό, αλμυρά και γλυκά σνακ.

Σταθμοί ελέγχου Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 3 κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανές σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας).

Χρονικό όριο αποκλεισμού Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών:

Έγκυροι θεωρούνται οι αθλητές οι οποίοι θα τερματίσουν το πολύ σε 3 ώρες.
Όριο συμμετοχών: 150 αθλητές. 

Παροχές Αθλητών Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών:

Ατομική ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Μετάλλιο

Αναμνηστικά διοργάνωσης (Μπαντάνα Kerkini Lake Runs 2017)

Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό. 

Κόστος συμμετοχής Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών:

13 €  για κάθε συμμετέχοντα αθλητή. Η κατάθεση (να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του αθλητή και ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει) γίνεται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό με αριθμό 348/905095-72 (IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572)   (ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA) και εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.

Αν κάποιος αθλητής δεν επιθυμεί τα αναμνηστικά της διοργάνωσης το κόστος είναι 10 € και η διασταύρωση γίνεται αυτόματα από τη διοργάνωση.

Lithotopos mini trail 1km 

‘’Αγώνας’’ έκπληξη … 1000 μέτρων για όλους τους άνδρες, γυναίκες και προπάντων παιδιά που δε θα φύγουν για 30 ή 12 χλμ αλλά θα μείνουν στο ‘’Λιμανάκι’’ περιμένοντας τους παππούδες, γιαγιάδες, μπαμπάδες, μαμάδες, θείους, θείες, φίλους, φίλες, αθλητές-συμμετέχοντες των δύο πρώτων αγώνων.

Γενικά στοιχεία και για τους αγώνες

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, άνδρες και γυναίκες, κάτοικοι Ελλάδας ή εξωτερικού. Σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής σε οποιονδήποτε αγώνα δρόμου αθλητών (-τριών) με ηλικία μικρότερη των 18 ετών θα πρέπει να υπάρχει σχετική υπεύθυνη δήλωση του γονέα-κηδεμόνα.

Ειδικά για τον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, που είναι Δικηγόροι ή ασκούμενοι δικηγόροι εγγεγραμμένοι σε Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, Δικαστές, Εισαγγελείς, Στρατοδίκες, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί υπάλληλοι, Δικαστικοί Επιμελητές, Υπάλληλοι Υποθηκοφυλακείου, Υπάλληλοι Στρατοδικείου, Υπάλληλοι Δικηγορικών Συλλόγων, Υπάλληλοι Ταμείων Προνοίας Δικηγορικών Συλλόγων, οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι – μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, φοιτητές νομικής, όλοι οι ανωτέρω ανεξαρτήτως του τόπου όπου υπηρετούν και γενικά όλοι προερχόμενοι από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης.

Αριθμοί αθλητών:

Ο κάθε αθλητής και αθλήτρια οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος. Αθλητής που τρέχει χωρίς νούμερο δεν δικαιούται τροφοδοσία και υδροδοσία από τους σταθμούς υποστήριξης και αποβάλλεται από τη διοργάνωση.

Χρονομέτρηση:

Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί ένας χρόνος (χρόνος τερματισμού) για κάθε αθλητή(-τρια)

Εξοπλισμός:

Οι αθλητές τρέχουν με τον εξοπλισμό και τα υλικά που επιθυμούν και η διοργάνωση θα φροντίσει για τον ανεφοδιασμό τους με νερό, ισοτονικό ποτό, gel (για τα 30χλμ), αλμυρά και γλυκά σνακ στα σημεία ανεφοδιασμού.
Από τη διοργάνωση συνιστάται ο πιο κάτω εξοπλισμός:
• Αθλητικά trail running παπούτσια,
• Καπέλο ή μπαντάνα και γυαλιά για τον ήλιο
• Ατομικό υδροδοχείο για όσους επιθυμούν επιπλέον ενυδάτωση,
• Ενεργειακές μπάρες – gel για όσους επιθυμούν επιπλέον τροφοδοσία

Εξωτερική βοήθεια:

Κάθε αθλητής που δέχεται εξωτερική βοήθεια με δόλο και σκοπιμότητα θα ακυρώνεται από τη διοργάνωση.
Απορρίμματα:

Όλοι οι αθλητές(- τριες) που συμμετέχουν στον αγώνα τους, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ελέγχου. Μετά τη λήξη του αγώνα όλες οι σακούλες και τα καλάθια απορριμμάτων θα απομακρυνθούν από τη διοργάνωση.

Θα  δοθούν σε όλους τους αθλητές ειδικά σακουλάκια απορριμμάτων και θα αποκλειστεί από κάθε άλλη διοργάνωση αθλητής που ρυπαίνει

Φωτογραφικό υλικό: Θα υπάρχει αποκλειστική κάλυψη των αγώνων.

Ασφάλεια Αγώνα: Θα υπάρχει κάλυψη των αγώνων από γιατρούς, νοσηλευτές και ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών. 

Αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται τμηματικά παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού και συγκεντρωτικά την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα  (www.kerkinilakerun.gr), στη σελίδα Facebook (kerkini lake run), στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης και σε άλλες σχετικές ιστοσελίδες.

Ενστάσεις:

Κάθε αθλητής και αθλήτρια έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση που αφορά τη συμμετοχή του, την πορεία του και το τελικό αποτέλεσμα του στην διοργάνωση

Κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα:

Στους τρεις πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα. Αναμνηστικά μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν έγκαιρα τον αγώνα μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους. Δίπλωμα συμμετοχής του αγώνα θα μπορούν οι αθλητές να εκτυπώσουν από το site του αγώνα www.kerkinilakerun.gr
Χρηματικά έπαθλα δε θα υπάρχουν.

Κατηγορίες:

  1. Krousia Trail 30km: Κατηγορία Ανδρών – Κατηγορία Γυναικών
  2. Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km: Κατηγορία Ανδρών – Κατηγορία Γυναικών
  3. Lithotopos mini trail 1km: Κατηγορία Αγοριών – Κατηγορία Κοριτσιών
  4. Ειδικές κατηγορίες για βράβευση που θα ανακοινωθούν από τη διοργάνωση.
  5. 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών: Κατηγορία Ανδρών – Κατηγορία Γυναικών

Συνοπτικό Πρόγραμμα:

Κυριακή 24/09/2017

07:30 – 09:00 : Παραλαβή αριθμού συμμετοχής

07:30 – 08:45 : Εγγραφές στον αγώνα Lithotopos mini trail 1km

09:00 : Κλείσιμο Γραμματείας

09:30 : Έναρξη Αγώνων

13:30 – 14:00 : Απονομές στους νικητές

14:30 : Κλείσιμο Αγώνων

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

Τροποποίηση κανονισμών – διαδρομής:

Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του

κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν αυτό κριθεί απαραίτητο ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή  θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες και μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους μπορεί να γίνει την εβδομάδα πριν την έναρξη του αγώνα.

Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει στην ιστοσελίδα  (www.kerkinilakerun.gr), στη σελίδα Facebook (kerkini lake run) και στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία: 

Πολλά είναι και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή  του αγώνα (Λιθότοπος, Χρυσοχώραφα, Σιδηρόκαστρο, Κερκίνη, Σέρρες). Κάθε αθλητής/τρια αναλαμβάνει μόνος του να “κλείσει” και να πληρώσει το δωμάτιό του αν επιθυμεί κάποια διανυκτέρευση.

Πως θα έρθετε στην Τ.Κ.Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών:

Από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ηράκλεια Σερρών στον κόμβο του Στρυμονικού στρίβετε δεξιά ακολουθώντας τις καινούργιες ταμπέλες. (80 χλμ περίπου και διάρκεια ταξιδιού περίπου 1 ώρα)

Από Σέρρες κατευθύνεστε προς την Ηράκλεια και συνεχίζετε από την έξοδο προς τη λίμνη Κερκίνη ή εναλλακτικά ακολουθείτε την εθνική οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης και στον κόμβο του Στρυμονικού στρίβετε δεξιά (35 χλμ περίπου και διάρκεια ταξιδιού περίπου μισή ώρα).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ: 

ΕΝΑΡΞΗ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΛΗΞΗ: ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

ΒΗΜΑ 1ο: Πραγματοποιείτε κατάθεση (να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του αθλητή και ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει) στο λογαριασμό της διοργάνωσης στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό: 348/905095-72  (IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572)   (ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA)

του ποσού των  18 €   για συμμετοχή στον αγώνα Krousia Trail 30km

ή του ποσού των 13 € για συμμετοχή στον αγώνα Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km & 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών (εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.)

Για τους αθλητές που δεν επιθυμούν να παραλάβουν τα αναμνηστικά της διοργάνωσης το κόστος συμμετοχής είναι 15 € και 10 € αντίστοιχα

Για τον ‘’Αγώνα’’ Lithotopos mini trail 1km το συμβολικό ποσό του 1€ (προαιρετικά) θα δίνεται στη γραμματεία της διοργάνωσης κατά την εγγραφή.

ΒΗΜΑ 2ο:  Ολοκληρώνετε την εγγραφή σας με συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα (www.kerkinilakerun.gr), στη σελίδα Facebook (kerkini lake run) και στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης γράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο τον αριθμό κατάθεσης για να μπορεί να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων.

Όσοι αθλητές συμμετέχουν στον “2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών” θα πρέπει να τσεκάρουν στην φόρμα εγγραφής τους, την επιλογή “Συμμετοχή στον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Νομικών” , προκειμένου να συμπεριληφθούν στην κατηγορία των νομικών.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον αγώνα Lithotopos mini trail 1km, καθώς και μέρος των χρημάτων από τις εγγραφές των άλλων αγώνων θα προσφερθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ-www.elepap.gr) και στην Aκαδημία Kαλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Ηράκλειας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Να αναγράφεται κατά την κατάθεση το όνομα του καταθέτη και ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει. 

Η δήλωση συμμετοχής περιλαμβάνει και βεβαίωση υγείας. 

Κάθε αθλητής θα υπογράφει για την παραλαβή του ‘’αριθμού αθλητή’’ από τη γραμματεία του αγώνα

Για περισσότερες πληροφορίες:

Επικοινωνία:

site: www.kerkinilakerun.gr

e-mail: kerkinilakerun@yahoo.gr

blog: http://kerkinilakerun.blogspot.com/

Facebook: kerkini lake run

Twitter: kerkini lake run

τηλ.: 6908 661853

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Αργύρης Ράμναλης

& για τον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών

Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών

Δελαπόρτα 3, Σέρρες

τηλ.2321051659 – www.ddserron.gr

Πληροφορίες: Γιώργος Καραγεωργίου

κιν.6937089088 – mail: gkf@hotmail.gr