Ξεκινούν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου οι εγγραφές για το πιο γρήγορο και εύκολο 10άρι της Αθήνας

31ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά

 

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο μπαίνει στην 4η δεκαετία του ο Αγώνας Δρόμου Υγείας της Αθήνας, απόστασης 10 χλμ. Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος με χιλιάδες δρομείς να κατακλύζουν την παραλιακή λεωφόρο στις 24 Νοεμβρίου, τρέχοντας στην πιο εύκολη και γρήγορη διαδρομή της Αθήνας. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας  Αθηνών (ΣΔΥΑ) και η All About  Running προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα γιορτή για το τρέξιμο. Οι εγγραφές για τον αγώνα ξεκινούν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερα! 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

 

Ημερομηνία διεξαγωγής:

 

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

 

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού:

 

Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων

Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά

 

Ώρα εκκίνησης:

 

10:00 π.μ.

 

Απόσταση αγώνα:

 

10 χλμ.

 

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

 

Εκκίνηση με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, έξοδος από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

 

Τροφοδοσία:

 

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ.  και στον τερματισμό

 

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

 

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής:

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

 

Χρονικό όριο αγώνα:

 

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 50 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 100 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

 

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

 

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

 

Παράλληλοι αγώνες

 

 

Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής .

Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο.

 

Κόστος Συμμετοχής Αγώνα 10 χλμ.: 

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές μέχρι και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου: 

Απλό Πακέτο (Race Bag): 8 ευρώ 

Πλήρες Πακέτο (Race Bag+Τεχνικό T-Shirt):13 ευρώ 

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές από Κυριακή 10 Νοεμβρίου μέχρι και Τετάρτη  20 Νοεμβρίου: 

Απλό Πακέτο (Race Bag): 10 ευρώ 

Πλήρες πακέτο (Race Bag+Τεχνικό T-Shirt):15 ευρώ 

Η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη αν έχει γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. 

Ο Αγώνας έχει όριο 1500 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα κλείσουν και οι εγγραφές.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2111168240 ή στο race@runnermagazine.gr.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ελένη Μπερτσάτου

Νίκος Πολιάς