ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2013

 

ΤΟΠΟΣ : Ναύπλιο

Ημερομηνία : 24 Νοεμβρίου 2013

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Απόσταση: 11.000 μέτρα                                             

Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας –  ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου και Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Περιγραφή Διαδρομής: Ως αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το άγαλμα του Στρατηγού Σταικου Σταικοπουλου (πλησίον ΟΤΕ). Το τερέν περιλαμβάνει άσφαλτο κυρίως , με τα τελευταία 3χλμ. να είναι σε χωμάτινο τερέν. Η διαδρομή είναι ευχάριστη αλλά και ιδιαίτερα απαιτητική , καθώς συμπεριλαμβάνει συχνές υψομετρικές αυξομειώσεις . Ξεκινώντας περνούμε τον δρόμο για Καραθώνα , όπου μέχρι τα 2.5χλμ. έχουμε το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, στα επόμενα 2χλμ. συνεχίζει με έντονη κατηφόρα ,η οποία μας βγάζει στην πανέμορφη Καραθώνα. Η υπόλοιπη διαδρομή είναι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες , με τα τελευταία 3χλμ. σε ομαλό χωμάτινο τερέν, φτάνοντας στην Αρβανιτιά.

Χάρτης Διαδρομής:   http://ridewithgps.com/routes/3457519

Παραλαβή Αριθμών:  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται , έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση , στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα – Ηλικιακές Κατηγορίες:  Οι τρεις πρώτοι της  γενικής αντρών και γυναικών. Σε όλους θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα:  Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής και οι σύλλογοι δρομέων παρακαλούνται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους . Η αποστολή των αιτήσεων γίνεται με fax στο 2752023288 , στο email : info@runnersargolidas.gr  και στην σελίδα  http://runnersargolidas.gr

Κόστος συμμετοχής ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες: Στα τηλέφωνα 2752099085 Ανδρεάδου Ξένια ,  6974481474 Βύρλας Δημήτρης και 6978611666 Σαμαρτζής Δημήτρης

Οργανωτική Επιτροπή:

Ξύδη – Πιτσάκη Σοφία   Δημοτικός σύμβουλος μέλος ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου

Βύρλας Δημήτρης Πρόεδρος συλλόγου Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας

Σαμαρτζής Δημήτρης  Ταμίας συλλόγου Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας

Ο αγώνας θα υποστηρικτή  υγειονομικά από το σώμα Εθελοντών Διασωστώ