ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”

Text Box: 3ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ - ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 
 
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
 

            Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», σε συνεργασία με τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», διοργανώνουν τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου – Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας.

            Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014, ώρα 10.30 π.μ.

            Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν εξολοκλήρου ασφάλτινη, εκτός από ένα μικρό τμήμα 300 μέτρων ομαλού χωματόδρομου και είναι επίπεδη με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.

            Περιγραφή διαδρομής: Η εκκίνηση θα δοθεί από το σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού με κατεύθυνση προς το Αίγιο και μέσα από τις Τοπικές Κοινότητες (και ομώνυμα παραλιακά χωριά) Ζαχλωριτίκων, Ροδιάς, Νικολαιΐκων, Ριζομύλου, Βαλιμητίκων, Τεμένης και Διγελιωτίκων η διαδρομή θα καταλήξει στην πόλη του Αιγίου, όπου, μέσω των δημοτικών οδών Ταξιαρχών, Κλ. Οικονόμου και Μητροπόλεως, θα γίνει ο τερματισμός στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

            Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.

            Κατηγορίες:                          Ανδρών 6                  Γυναικών 4

                                                            1. έως 29                  1. έως 29

                                                            2. 30 – 39                  2. 30 – 39

                                                            3. 40 – 49                  3. 40 – 49

                                                            4. 50 – 59                  4. 50 και άνω

                                                            5. 60 – 69

                                                            6. 70 και άνω

            Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα είναι δωρεάν.

Προβλέπονται: Για όλους όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

            Κύπελα: Θα δοθούν στον πρώτο και στην πρώτη κάθε κατηγορίας.

            Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό και κάθε 4 χλμ. θα υπάρχουν νερά και στον τερματισμό θα δοθούν στους δρομείς χυμοί και τοπικά προϊόντα.

            Υποστήριξη Δρομέων: Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με την κάλυψη ασθενοφόρου του Γ. Ν. Νοσοκομείου Αιγίου, της Τροχαίας Αιγίου, καθώς και αρκετών εθελοντών που θα βρίσκονται ιδίως στις διασταυρώσεις της διαδρομής.

            Αναχώρηση Αθλητών: Από το κέντρο του Αιγίου (κοντά στο χώρο του τερματισμού) θα εκκινήσουν λεωφορεία των διοργανωτών με κατεύθυνση το χώρο της εκκίνησης από τις 08.30 π.μ. έως τις 09.00 π.μ.

            Τηλέφωνα επικοινωνίας – δηλώσεις συμμετοχής:

            Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται τηλεφωνικά στο τηλ. 2691021646 (κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου), στο fax: 2691021646, όπως επίσης με αποστολή των σχετικών στοιχείων στο email: info@athinodoros.gr, καθώς και το πρωί της ίδιας ημέρας του αγώνα από 08.00 π.μ. έως 09.00 π.μ. στο χώρο του τερματισμού (πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο).