ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ με πρωτοβουλία και παράλληλη συμβολή της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ελπίδα για την Ν. Ιωνία, διοργανώνει στις 23 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 πμ αγώνα δρόμου μήκους 7 χιλιομέτρων προς τιμή μιας θρυλικής μορφής της πάλης του Σαμψών κατά κόσμο Γιάννης Κεσκιλίδης.
Ο αγώνας με την επωνυμία Ολύμπιος Σαμψών θα διεξαχθεί στην περιοχή της Νέας Ιωνίας – Καλογρέζας στα μέρη όπου έζησε και εξακουληθεί να ζει ο Σαμψών.
Η συμμετοχή των δρομέων θα είναι δωρεάν, απλά ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα ξεπερνά τους 200. Θα απονεμηθούν κύπελλά στον νικητή –νικήτρια του αγώνα και μετάλλια και διπλώματα σε όσους τερματίσουν.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούν να τις διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στο site. www.doliho.gr.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο email:  olymbioi@gmail.com αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας και αιτιολογία συμμετοχή μου στον Ολύμπιο Σαμψών. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 200 ατόμων θα γίνει ενημέρωση ηλεκτρονικά.
Τα νούμερα θα παραλαμβάνουν οι αθλητές από το χώρο της εκκίνησης Πλατεία Ανδριάνειου Καλογρέζα το πρωί της Κυριακής το αργότερο μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
 
Εκ του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ