XTERRA VOULIAGMENI SWIM CHALLENGE 23 NOV 2014

View this email in your browser

XTERRA Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης 23 Noεμβρίου 2014

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την XTERRA Greece θα διοργανώσει για 12η συνεχή χρονιά, τον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου του κόλπου της Βουλιαγμένης στις 23 Νοεμβρίου 2014.
Μετά την απολύτως πετυχημένη διοργάνωση του 2013 που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών για Χειμερινό αγώνα ανοικτής θάλασσας, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει και πάλι μεγάλο αριθμό συμμετοχών, αφου οι διαφορετικές κολυμβητικές αποστάσεις του αγώνα προσφέρονται για αθλητές όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών.
Σας περιμένουμε στην πιο όμορφη παραλία της Αττικής για ακομα μια αξέχαστη XTERRA εμπειρία!!!!
XTERRA Greece- Live More!

Ωρα Εναρξης: 11:00πμ

Αποστάσεις-Διαδρομές: 1000 μέτρα (μικρή απόσταση)
2500 μέτρα (μεσαία απόσταση)
5000 μέτρα (μεγάλη απόσταση)
Αγώνας για παιδιά από 06-14 ετών

Όλες οι αποστάσεις και οι διαδρομές θα μετρηθούν με ακρίβεια με προϊόντα της Garmin και είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ή σε αυτό το link

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής για την μικρή, μεσαία και μεγάλη απόσταση έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Κατηγορίες: 16-29 ετών
30-44 ετών
45-60 ετών
60 +
Κατηγορία Wetsuit

Κόστος Συμμετοχής: Μικρή, μεσαία και μεγάλη απόσταση 20€.
Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.

Δηλώστε Συμμετοχή Τώρα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις της ημέρας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τοποθετήσουν το chip χρονομέτρησης στο πόδι στον δεξιό ή αριστερό αστράγαλο και οφείλουν να το επιστρέψουν αφού ολοκληρώσουν τον αγώνα τους.

Υγειονομική κάλυψη: Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα.

Ναυαγοσώστες: Την Ναυαγοσωστική κάλυψη της διοργάνωσης θα αναλάβει η έμπειρη και εγγυημένη ομάδα της LIFEGUARD HELLAS www.lifeguardhellas.gr Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανός αριθμός από ναυαγοσώστες στη διαδρομή της κολύμβησης σε πλωτά ή άλλα μέσα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια αν αυτό
απαιτηθεί. Σε περίπτωση που αισθανθείτε αδιαθεσία ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνεχίσετε κουνήστε τα χέρια σας πάνω κάτω ή κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο πλωτό μέσο.

Εκκίνηση-Τερματισμός: H Εκκίνηση θα δοθεί μέσα στο νερό ( water start) για όλες τις αποστάσεις. Σε όλες τις αποστάσεις οι αθλητές θα τερματίσουν στην προβλήτα του Ν.Ο.Β έξω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένη αψίδα τερματισμού. Οι αθλητές της μεγάλης απόστασης στην πρώτη στροφή θα εξέλθουν από το νερό και θα διανύσουν μια μικρή απόσταση στην προβλήτα προτού επανέλθουν στο νερό για την ολοκλήρωση της δεύτερης στροφής και τον τερματισμό τους με τον ίδιο τρόπο στην αψίδα τερματισμού.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, Powerade, Coca Cola και ενεργειακά gel, για την τροφοδοσία των αθλητών της μεγάλης απόστασης στην έξοδο τους από το νερό αφού ολοκληρώσουν την πρώτη στροφή. Στον τερματισμό θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά. Powerade, Coca Cola, και μπανάνες απο την Chiquita.

After Race Pasta: Μετά τον τερματισμό θα υπάρχει recovery pasta προσφορά του εξαιρετικού ιταλικού εστιατορίου Vincenzo της Γλυφάδας.

Κανονισμοί: Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit). Δεν επιτρέπονται* άλλου είδους πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πριν την εκκίνηση, με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
* Μόνο για την κατηγορία 60+ θα επιτραπεί η χρήση μάσκας και αναπνευστήρα

Άφιξη Αθλητών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο του Ν.Ο.Β τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν από την Γραμματεία των αγώνων το chip χρονομέτρησης και το σκουφάκι. Η Γραμματεία θα κλείσει στις 10:30 ακριβώς και δεν θα δοθεί καμία παράταση.
Υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες και χώροι αποδυτηρίων για τους αθλητές για χρήση πριν και μετά τους αγώνες.

Απονομές: Μετά την ολοκλήρωση όλων των αποστάσεων θα ακολουθήσουν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.
Οι κατηγορίες θα ισχύσουν για τις αποστάσεις των 5000 & 2500 μέτρων. Στα 1000 μέτρα θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άνδρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής κατάταξης.
Στην κατηγορία wetsuit, σε όλες τις αποστάσεις θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άνδρες και πρώτες 3 γυναίκες της γενικής κατάταξης
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό t-shirt.

Δήλωσε Συμμετοχή Τώρα

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ιδρύθηκε, ως Αθλητικό Σωματείο, στις 23 Φεβρουαρίου 1937, από μια παρέα φίλων που τους συνέδεε η αγάπη για τη θάλασσα και η επιθυμία τους για ενασχόληση με τα ναυτικά αθλήματα.
Σήμερα έχει περισσότερους από 1000 αθλητές και καλλιεργεί 7 αθλήματα, κλασσική, τεχνική και συγχρονισμένη κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι.
Ολη τη χρονιά λειτουργούν σχολές εκμάθησης για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Όμιλος και παράλληλα τους θερινούς μήνες διοργανώνει αθλητικά camp για παιδιά 5-12 ετών.
Στην πορεία των χρόνων οι αθλητές του Ν.Ο.Β. έχουν διαπρέψει σε Πανελλήνιους, Ευρωπαϊκούς και άλλους διεθνείς αγώνες κάνοντας υπερήφανους τον Όμιλο και όλους τους Έλληνες.
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ένας χώρος αθλητισμού, ένα φυτώριο μελλοντικών πρωταθλητών που στελεχώνουν τις Εθνικές μας Ομάδες και αποτελούν παράδειγμα για όλους τους νέους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.xterragreece.com

DHL Express: Ο ειδικός στις Διεθνείς Ταχυμεταφορές

Η DHL ανήκει στον όμιλο Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL) και αποτελεί τον παγκόσμιο ειδικό στον κλάδο των logistics, με ένα διεθνές δίκτυο που ενώνει περισσότερες από 220 χώρες. Στην Ελλάδα, η DHL Express ιδρύθηκε το 1978 . Δηλώνουμε «παρών» στις ανάγκες των 4,000 πελατών μας, με 23 σημεία εξυπηρέτησης, πάνω από 400 εργαζόμενους και συνεργάτες κι έναν στόλο που υπερβαίνει τα 120 οχήματα.

Η Mediamarkt αγαπά τον αθλητισμό και το αποδεικνύει με πράξεις καθώς για άλλη μία χρονιά συνεργάζεται με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και στηρίζει τον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου που διοργανώνεται για 12η χρονιά στις εγκαταστάσεις του, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.
Η Media Markt, είναι η Νο1 σε πωλήσεις αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Η επιτυχία της βασίζεται στον συνδυασμό: πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό. Καταστήματα της Media Markt μπορείτε να βρείτε στην Αργυρούπολη, το Περιστέρι, τον Αγ. Ι. Ρέντη, τη Συγγρού, το Γέρακα, στην Θεσσαλονίκη στην Πυλαία, τη Σταυρούπολη, το Σταθμό αλλά και τη Λάρισα

H Garmin διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προιόντων με εφαρμογές στη ναυσιπλοΐα, στην αεροπλοΐα, στο αυτοκίνητο, στις εξωτερικές δραστηριότητες στη φύση και φυσικά στον αθλητισμό.
Αν ασχολείστε με το τρέξιμο, την ποδηλασία, το τρίαθλο, την κολύμβηση ή άλλα σπόρ, η Garmin είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας για να μετρήσετε, να καταγράψετε, να παρακολουθήσετε και να αναλύσετε όλα τα δεδομένα της προπόνησης σας με εύκολο και αξιόπιστο τρόπο.

Το αθλητικό ισοτονικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως!

Τo POWERADE ION4, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής.
*Τα διαλύματα υδατανθράκων –ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής

Facebook

Twitter

Website

Copyright © 2014 XTERRA Greece, All rights reserved.
You are receiving this email because you were subscribed to our mailing list or registered to our events

Our mailing address is:

XTERRA Greece

Filellinon 25, Athens, Kentrikos Tomeas Athinon, Greece

Athens, Attica 105 57

Greece

Add us to your address book

unsubscribe from this list update subscription preferences

Email Marketing Powered by MailChimp

© 2014 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά