Πλαίσιο κειμένου: Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η34ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Αχαΐας – 23 Οκτωβρίου 2016 


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας (Σ.Δ.Υ.Πάτρας) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων προκηρύσσει τον

“34ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Αχαΐας”

την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Παράλληλα, θα διεξαχθούν:

·    Αγώνας Δρόμου Υγείας 10χλμ,

·    Αγώνας Δρόμου 1000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία,

·    Αγώνας Δρόμου 1000 μέτρων για Παιδιά Δημοτικού

Όλοι οι αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα των:

Ø Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), 

Ø ΣΕΓΑΣ,

Ø Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ø Δήμος Πατρέων &

Ø Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με ώρες εκκίνησης:

ü  στις  10:00 π.μ. ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας (εκκίνηση: Γέφυρα Αλισσού, περιοχή Δυτικής Αχαΐας)

ü  στις  10:00 π.μ. ο Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ (εκκίνηση: Παραλία Βραχναιϊκων, Πάτρα)

ü  στις  09:30 π.μ. ο Αγώνας 1000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία (εκκίνηση: συμβολή οδών Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, Πάτρα) και

ü  στις  09:30 π.μ. ο Αγώνας 1000 μέτρων για Παιδιά Δημοτικού (εκκίνηση: συμβολή οδών Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, Πάτρα)


 

2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2.1  Έναρξη εγγραφών για όλους τους αγώνες Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016.

Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλ και τον Παιδικό Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

www.achaiahalfmarathon.gr

Ενώ οι εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία, θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα:

site: www.pomameadytnin.gr

e-mail: pomamea_dit@hotmail.com

τηλ./fax: 2610362127

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για όλους τους αγώνες, τόσο για τις ατομικές, όσο και για τις ομαδικές εγγραφές, λήγει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και θα τηρηθεί αυστηρά για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί και η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

2.2   Η υποβολή της δήλωσης για τον Ημιμαραθώνιο και τον Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλμ, θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής που έχει αναρτηθεί στο site του αγώνα (www.achaiahalfmarathon.gr)

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

ü  Ατομικές, οι οποίες πραγματοποιούνται από μεμονωμένα άτομα. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των επτά ευρώ (7€) ανά άτομο.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Γραμματεία), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

ü  Ομαδικέςγια οκτώ (8) τουλάχιστον άτομα, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι πέντε ευρώ (5€) ανά άτομο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Στις ομαδικές εγγραφές θα παρέχεται η διευκόλυνση παράδοσης του πακέτου των αριθμών (bib numbers) στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ των αγώνων.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Σε περίπτωση απουσίας του θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.

Σε περίπτωση  που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

2.3  Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, είναι απαραίτητη η ανάγνωση και αποδοχή των κανονισμών των αγώνων, όπως αυτοί αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Όλα  τα  στοιχεία  που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

3. ΗΛΙΚΙΕΣ

3.1  Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες Ημιμαραθωνίου και Δρόμου Υγείας 10χλμ, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 1997 και έπειτα).

3.2  Δικαίωμα συμμετοχής στον Παιδικό Αγώνα, έχουν όλα τα παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό.

3.3  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα για Άτομα με Αναπηρία, έχουν όλα τα μέλη της ΠΟΜΑμεΑ, καθώς και όσοι έχουν κάνει αιτήσεις στην ΠΟΜΑμεΑ και έχουν γίνει αποδεκτές.

4. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το κόστος της ατομικής συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των επτά ευρώ (7€) ανά άτομο, τόσο για τον Hμιμαραθώνιο Αγώνα, όσο και για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας των 10χλμ. και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμό συμμετοχής, Τεχνικό Tshirt της διοργάνωσης, αναμνηστικό μετάλλιο, νερά, ισοτονικά και μικρογεύματα.

ΠΑΙΔΙΑ και ΑμεΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Η καταβολή του αντιτίμου γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – EUROBANK:

Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0671-40-0101801022

Kωδικός ΙΒΑΝ:   GR9002606710000400101801022

(Μιχάλης Μαυρίκος, Αιμίλιος Τούλας)

Είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του αθλητή στο καταθετήριο!

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!  Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. Προσοχή στις χρεώσεις εμβασμάτων μέσω e-banking από άλλες τράπεζες. Θα θεωρηθούν άκυρες οι συμμετοχές!

Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: registrations@achaiahalfmarathon.gr ως είναι ή απλά ο αριθμός και η τράπεζα κατάθεσης.

Σημείωση: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχής ενός αθλητή, η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται το πολύ εντός τριών ημερών από τη δήλωση συμμετοχής σας και οπωσδήποτε να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας.

5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Τα έσοδα που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα διατεθούν σε Κοινωφελή Ιδρύματα της πόλης, μετά από συνεννόηση.

6. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Τόπος: Αίθουσα Μεγάρου Λόγου & Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου Α’ (Κέντρο Πάτρας)

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας:

 

·         Παρασκευή: 21.10.2016 από 18:00 έως 21:00

·         Σάββατο: 22.10.2016 από 09:00 έως 13:00

·         Κυριακή: 23.10.2016 από 07:30 έως 08:30 στην Πλατεία Γεωργίου Α’ &

09:00 έως 09:30 στους χώρους εκκίνησης (γέφυρα Αλισσού,Δυτική Αχαΐα για τον Ημιμαραθώνιο & Παραλία Βραχναιΐκων,Πάτρα για το Δρόμο Υγείας 10χλμ)

Όλοι οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από τη Γραμματεία τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

7. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η διοργάνωση έχει φροντίσει για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών στα σημεία εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου Υγείας 10χλμ (Γέφυρα Αλισσού και Βραχναιΐκα αντίστοιχα), με αφετηρία την Πλατεία Γεωργίου Α’ προς τα σημεία εκκίνησης, ως εξής:

 

Εκκίνηση από Πλατεία  Γεωργίου Α’

΄Αφιξη στην παραλία Βραχναιΐκων (εκκίνηση αγώνα 10χλμ)

΄Αφιξη στη Γέφυρα Αλισσού (εκκίνηση ημιμαραθωνίου)

08:15 πμ

08:35 πμ

09:00 πμ

08:30 πμ

08:50 πμ

09:15 πμ

08:45 πμ

09:05 πμ

09:30 πμ

 

Δεν θα υπάρχει κόστος μεταφοράς.


 

8. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρα, σε όλη τη διαδρομή των αγώνων. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, θα μεριμνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Πατρών.

Στο σημείο τερματισμού θα υπάρχει φροντίδα από ομάδα φυσιοθεραπευτών του Περιφερειακού Τμήματος Αχαΐας & Ηλείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

9. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι διαδρομές παρουσιάζονται αναλυτικά (χάρτες και φωτογραφίες) στο www.achaiahalfmarathon.gr στην κατηγορία «Η άθληση είναι για όλους».

10. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Κατά μήκος των διαδρομών θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων.

·         Ο αγώνας των 10.000 μ θα έχει έναν (2) σταθμούς ανεφοδιασμού (4ο & 7ο χλμ) με νερά και ισοτονικά.

·         Ο ημιμαραθώνιος αγώνας των 21.100 μ θα έχει συνολικά πέντε (5) σταθμούς ανεφοδιασμού (5ο, 8ο, 11ο, 15ο & 18ο χλμ) με νερά, ισοτονικά και σνακ.

11. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ

Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους αθλητές της γενικής κατάταξης, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, του Ημιμαραθωνίου.

Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, του Ημιμαραθωνίου.

Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους αθλητές της γενικής κατάταξης, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, του Δρόμου Υγείας των 10χλμ.

Κύπελλο θα απονεμηθεί στον μεγαλύτερο ηλικιακά δρομέα.

Τεχνικό T-Shirt  της διοργάνωσης θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και στο Δρόμο Υγείας 10χλμ.

Τ-Shirt της διοργάνωσης θα διανεμηθεί από την ΠοΜΑμεΑ σε όλα τα Άτομα με Αναπηρία που θα συμμετάσχουν.

Αναμνηστικό Μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, καθώς και στα παιδιά.

Τιμητικές πλακέτες θα δοθούν σε Συλλόγους, καθώς και σε τιμώμενους αθλητές.

Σημείωση:

Ηλικιακές κατηγορίες για τον Ημιμαραθώνιο μόνο:

·         Ημιμαραθώνιος Ανδρών:    18 – 29, 30 – 39, 40 – 49, 50 – 59, 60+

·         Ημιμαραθώνιος Γυναικών:  18 – 29, 30 – 39, 40 – 49, 50+

12. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων, καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από Κέντρο Εγγραφών.

13. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

Για την ολοκλήρωση του Ημιμαραθωνίου Αγώνα Δρόμου έχει καθοριστεί χρονικό όριο τριών (3) ωρών από την ώρα εκκίνησης. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου η διοργάνωση θα προβεί σε απελευθέρωση των οδών και κλείσιμο των σταθμών τροφοδοσίας και αν κάποιος δρομέας δεν ολοκληρώσει τον αγώνα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να σταματήσει ή να συνεχίσει προς τον τερματισμό με δική του ευθύνη.

14. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά ένα (1) χιλιόμετρο, σε όλη τη διαδρομή.

15. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής δεν θα επιστρέφεται και τα χρήματα θα δίνονται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων της πόλης.


 

16. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρασκευή 21.10.2016

18:00 – 21:00 Παραλαβή πακέτων συμμετοχής από το Γραμματεία (Αίθουσα Μεγάρου Λόγου & Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα)

 

Σάββατο 22.10.2016

09:00 – 13:00 Παραλαβή πακέτων συμμετοχής από τη Γραμματεία (Αίθουσα Μεγάρου Λόγου & Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα)

12:00 – 14:00 Τεχνική Ενημέρωση ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ για τους αγώνες (Αίθουσα στο ξενοδοχείο “Ηotel Astir Patras”, συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου & Αράτου)

 

Κυριακή 23.10.2016

07:30 – 08:30  Παραλαβή πακέτων συμμετοχής από τη Γραμματεία (Αίθουσα Μεγάρου Λόγου & Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα)

08:15 – 08:45  Εκκίνηση λεωφορείων από Πλατεία Γεωργίου Α’ προς σημεία εκκίνησης των αγώνων

09:30               Εκκίνηση Αγώνα Ατόμων με Αναπηρία (Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, Πάτρα)

09:30               Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα (Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, Πάτρα)

10:00               Εκκίνηση Ημιμαραθώνιου Αγώνα & Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλμ

11:30               Απονομές 10χλμ

12:30               Απονομές Ημιμαραθωνίου

13:00               Λήξη αγώνων

17. ΓΕΝΙΚΑ

Οι τσάντες των αθλητών αφήνονται στο χώρο της εκκίνησης και η παράδοση στους κατόχους θα γίνεται μετά τον τερματισμό τους στην Πλατεία Γεωργίου Α’ (κέντρο Πάτρας).

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να μην τοποθετούν τιμαλφή, χρήματα και άλλα είδη αξίας στις ειδικές τσάντες του ιματισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι αποδέχονται με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής ότι οι φωτογραφίες και τα ονόματά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από τους διοργανωτές σε σχέση με την επικοινωνία του αγώνα στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

18. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι απαραίτητη η εθελοντική συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την οργάνωσή του, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.achaiahalfmarathon.gr στην κατηγορία «Εθελοντές». Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν τεχνικά Tshirts της διοργάνωσης, καθώς και σφυρίχτρες και θα τους παραδοθούν κατά την Τεχνική Ενημέρωση, το Σάββατο 12:00-14:00μμ στην Αίθουσα του ξενοδοχείου “Ηotel Astir Patras” επί της συμβολής των οδών Αγίου Ανδρέου & Αράτου.

19. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Ελένη Παναγιωτοπούλου, τηλ: 6972275149, info@achaiahalfmarathon.gr

Υπεύθυνος Μarketing: Μαυρίκος Μιχάλης, τηλ: 6937331100, marketing@achaiahalfmarathon.gr

Υπεύθυνη Εγγραφών: Ελένη Μηλιτσοπούλου, τηλ: 6972818104, registrations@achaiahalfmarathon.gr

Υπεύθυνη Εθελοντισμού: Ναυσικά Στούμπου, τηλ: 6979337018, volunteers@achaiahalfmarathon.gr

Υπεύθυνος Διαδρομής: Νίκος Τζόλας, τηλ: 6972306894

Σημείωση: Οι αγώνες σε περίπτωση πολύ σοβαρών λόγων, ενδέχεται να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία ή να ακυρωθούν. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ιστοσελίδα του Συλλόγου και τα ΜΜΕ.

20. ΔΙΑΜΟΝΗ

 Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση, μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείο στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου & Αράτου, στο κέντρο της Πάτρας:

Ηotel Astir Patras (κρατήσεις τηλ 2610 277502)

Τιμή δωματίου με πρωινό (μπουφέ): μονόκλινο 48€, δίκλινο 58€, τρίκλινο 66€

www.hotelastirpatras.gr