Καλησπέρα!

Σας αποστέλλουμε αυτό το μήνυμα για να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που θα διεξαχθεί στις 02 Οκτωβρίου 2016 με 3 αγώνες , 21 χλμ , 10 χλμ και 5 χλμ. 
 
Φέτος για πρώτη φορά θα γίνονται ομαδικές εγγραφές. 
Τις τιμές εγγραφής για τις ομαδικές συμμετοχές  και την πλήρη προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδαwww.cretehalfmarathon.com
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 30/06 ισχύει και μειωμένη τιμή.

Φέτος θα έχουμε ένα πρωτότυπο συλλεκτικό μετάλλιο που θα δοθεί σε όλους όσους τερματίσουν σε ένα από τους 3 αγώνες. 

Υπάρχει έκπτωση 40% για ακτοπλοϊκά εισιτήρια 

Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες της γενικής κατάταξης.   

Ομαδικές εγγραφές
 Ομαδικές είναι οι εγγραφές  για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου (εξαιρείται μόνο ο αγώνας 1000 μέτρων ο οποίος είναι δωρεάν). Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε ​γυμναστήρια ,αθλητικούς συλλόγους,  , εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς,  αλλά και  παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 2 ευρώ ανά άτομο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. 


Προσοχή.
1)Δεν μπορεί να ακυρωθεί ατομική εγγραφή για να συμπεριληφθεί σε ομαδική εγγραφή.


θα βραβευτεί και η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές. Το έπαθλο θα δοθεί στον αρχηγό της ομάδας

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε ομαδική εγγραφή παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το email για να σας στείλουμε την φόρμα  εγγραφών.


Ευχαριστούμε πολύ
Καλό Καλοκαίρι!


Με εκτίμηση Αλεβυζάκης Γιώργος
τηλ 6945320483