ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015
ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΚΡΗΝΗ
ΚΡΟΚΕΕΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, 01/08/2014
Με αίσθημα ευθύνης και τιμής απέναντι στους δρομείς ανά την Ελλάδα, ο Αθλητικός Όμιλος Κροκεών(Κροκεατικός), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών, Τα Κροκεάτικα Νέα, το www.krokeai.gr, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κροκεών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρου «Δρυάδες», , και ο Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής ως τεχνικός σύμβουλος του αγώνα με την φιλική συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστερίου Δήμου Ευρώτα προκηρύσσουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στις Κροκεές του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας το Σάββατο την 1η Αυγούστου, με την επωνυμία:
ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015-ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΚΡΗΝΗ
Ημερομηνία Αγώνα: 01/08/2015
Τόπος διεξαγωγής: ΚΡΟΚΕΕΣ Δήμου Ευρώτα Λακωνίας
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ 18.500μ. αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δρομείς, να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών 2014, λόγω των απαιτήσεων που έχει σε κάποια σημεία.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΑ ΝΕΑ, WWW:KROKEAI.GR
KATHΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
 Μεγάλα Βρεττάκεια: Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, συνολικής απόστασης 18.500 μέτρων που θα διανύσει την διαδρομή Κροκεές-Λάγιο-Κροκεές, για δρομείς και περιπατητές. Ώρα έναρξης 18.00.
 Δρόμος Νικηφόρου Βρεττάκου 5.000μ.: Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, συνολικής απόστασης 5.000 μ. που θα κάνει την διαδρομή Κροκεές – Φάρος(Αλάιμπει)-Κροκεές
 Μικρά Βρεττάκεια: Πλήρης Ιστορικός Γύρος Κροκεών μήκους 1χλμ. για παιδιά Δημοτικού.
 Διαδρομή Περιπατητών: Περιπατητική βόλτα πάνω στην διαδρομή των 18.500μ.

Θα ακολουθήσει αναλυτική προκήρυξη του αγώνα