Ο ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ δεν θα πραγματοποιήσει εκδρομή για συμμετοχή στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της Λευκάδας. Προτείνεται στα μελή και τους φίλους του που θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα να συμμετέχουν στην εκδρομή του ΣΔΥΑ,
Το ΔΣ του  ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) συμμετέχοντας στο 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο που θα γίνει στη Λευκάδα στις 26 Μαϊου 2013 διοργανώνει 2ημερη εκδρομή για τα Μέλη του και για Φίλους δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα αυτό.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο το πρωί ώρα 08.00 από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.

Κόστος συμμετοχής για τη μετάβαση και επιστροφή ως κατωτέρω.

Σε Πούλμαν 50 θέσεων (πλήρες) ευρώ 25 το άτομο.

Σε Πούλμαν 35 θέσεων (πλήρες) ευρώ 28 το άτομο.

Σας γνωρίζουμε ότι η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί αφού συμπληρωθεί ο αριθμός του ενός εκ των 2 πούλμαν.

Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2 στην περιοχή Νικιάνα 10χλμ έξω από τη πόλη της Λευκάδας.

Η τιμή ανά άτομο με πρωινό το οποίο σερβίρεται στο Αλέξανδρος 4*

Είναι 30€ το μονόκλινο

20€ το άτομο σε δίκλινο 

15€ το άτομο σε τρίκλινο

Οι συμμετέχοντες Δρομείς έχουν δικαίωμα για την χρήση της πισίνας του Αλέξανδρος 4* και για late check out 

Η πληρωμή του ξενοδοχείου θα γίνει από τον κάθε συμμετέχοντα με Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό Τράπεζας του Ξενοδοχείου. Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο στο www.hotelalexandros2.gr

Παρακαλούμε δηλώσεις συμμετοχής για το Πούλμαν και το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο 2103625168 κα Ελένη Μπερτσάτου μέχρι Παρασκευή 17 Μαϊου 2013.

Το πρόγραμμα της εκδρομής:

25/05 Σάββατο αναχώρηση από Αθήνα, άφιξη στη Λευκάδα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο το βράδυ βόλτα στη Λευκάδα (μεταφορά – επιστροφή με το πούλμαν) Παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.-

26/05 Κυριακή μετά το πρωινό αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης του αγώνα. Μετά τον τερματισμό, το πούλμαν θα περιμένει σε σημείο κοντά στον τερματισμό και θα παραλάβει τους δρομείς για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Θα υπάρχει χρόνος για μπάνιο και φαγητό σε ταβέρνα. Η αναχώρηση από τη Λευκάδα θα γίνει στις 5 το απόγευμα.

Σας παρακαλούμε για το καλύτερο προγραμματισμό, ναύλωση πούλμαν, κράτηση δωματίων δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2103625168. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  

 

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ