ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

2ου ΑΓΩΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 10ΚΜ

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο 2ος αγώνας μητροπολιτικού πάρκου ελληνικού από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ και τους Δήμους Αργυρούπολης, Ελληνικού, Γλυφάδας, Αλίμου.

στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 160 δρομείς που βροντοφώναξαν όχι στα σχέδια ξεπουλήματος του χώρου του παλιού αεροδρομίου ελληνικού και του αθλητικού κέντρου του Αγ Κοσμά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την άνοιξη του 2013 (τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου) στον τρίτο αγώνα που θα συμπεριλάβει αποστάσεις 5,10 χλμ και ημιμαραθώνιο.

 

Βοήθησαν στην εκδήλωση  και τους ευχαριστούμε πολύ ο αυτοδιαχειριζόμενος αγρός του ελληνικού, η εναλλακτική δράση της Βούλας (ομάδα του κάμπινγκ) και η συλλογικότητα «Βλαστός».

Όλα τα υλικά για το φαγητό-ποτό τα προσέφερε ο βιοκαλλιεργητής Θεόδωρος Αρβανίτης και η βιοκαλλιεργητές από την λαϊκή αγορά της βούλας.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τους συναδέλφους των αδελφών συλλογών ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής, συλλογος δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ που προσπάθησαν και οργάνωσαν τον αγώνα και σε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν αρωγοί στις προσπάθειες των δήμων για τη διάσωση των χώρων του ελληνικού και του Αγ Κοσμά.

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ