2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥΑ στο ΓΥΘΕΙΟ

Σάββατο 28 Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) συμμετέχοντας στον 1ο Αγώνα Δρόμου ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ απόστασης 25 χλμ, που διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Αθηνών και την All About Running,  προς τιμή του Χαρίλαου Βασιλάκου, του 1ου Μαραθωνοδρόμου νικητή στην Παγκόσμια Ιστορία τους αθλήματος και 2ου Ολυμπιονίκη στον Μαραθώνιο στους 1ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896 χλμ διοργανώνει 2ημερη εκδρομή για τα Μέλη του και για Φίλους δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον ανωτέρω αγώνα.

H διαδρομή των 25 χλμ. θα ξεκινήσει από την Αρεόπολη στις 09:30 ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Γύθειο. 

Επιπλέον την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο και αγώνας δρόμου, μικρότερης απόστασης, για παιδιά δημοτικών και γυμνασίων. 

Πληροφορίες:

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης θα καλύψει

1- την δωρεάν μετάβαση των Δρομέων από Αθήνα / Πειραιά στο Γύθειο και την επιστροφή τους από το Γύθειο στην Αθήνα / Πειραιά, καθώς και την μετάβαση τους από το Γύθειο στην Αρεόπολη την Κυριακή το πρωί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα

Τα Πούλμαν θα αναχωρήσουν

Της Αθήνας από την Πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, υπεύθυνος ο ΣΔΥ Αθηνών  τηλέφωνο 2103625168

Και του Πειραιά από την Ακτή Ποσειδώνος και Δημοσθένους (γραφεία ΣΔΥ Πειραιά) υπεύθυνος ΣΔΥ Πειραιά  τηλέφωνο

2- ο Δήμος καλύπτει μέρος του κόστους διανυκτέρευσης των Δρομέων σε ξενοδοχεία του Γυθείου

Τα ξενοδοχεία στα οποία θα μείνουμε είναι το ΠΑΝΘΕΟΝ και το ΑΚΤΑΙΟΝ

Συμμετοχή Δρομέα

Το συνολικό κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ κατ΄ άτομο και περιλαμβάνει τα κατωτέρω.

1-    Διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό 15 ευρώ

2-    Κόστος συμμετοχής στον αγώνα τον 25χλμ 5 ευρώ

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και την πληρωμή του κόστους του Αγώνα εδώ http://runner.polldaddy.com/s/xarilaos-vasilakos

 

Πρόγραμμα εκδρομής ΣΔΥΑ

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο το πρωί ώρα 08.00 από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.

 

Παρακαλούμε οι δηλώσεις για την εγγραφή σας στην διήμερη εκδρομή και την κράτηση του ξενοδοχείου πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι Δευτέρα 23-09-2013.

 

Για το πούλμαν της Αθήνας στο τηλέφωνο 2103625168 κα Ελένη Μπερτσάτου ή στα γραφεία του ΣΔΥΑ κάθε Δευτέρα απόγευμα 6-9μμ στο2105245403

Για το πούλμαν του Πειραιά στο τηλέφωνο 6945703030 κ. Σάββας Χαραλαμπίδης.

 

Η πληρωμή του ποσού στο ξενοδοχείο θα γίνει από τον κάθε Δρομέα με την άφιξή μας στο ξενοδοχείο.(απαραίτητη προσκόμιση ταυτότητας).

Το πρόγραμμα της εκδρομής:

– 28/09 Σάββατο αναχώρηση ώρα 08.00πμ από Αθήνα, άφιξη στο Γύθειο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και συμμετοχή στο Pasta Party.

– 29/09 Κυριακή μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αρεόπολη, σημείο εκκίνησης του αγώνα. Μετά τον τερματισμό στο Γύθειο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία για αναχώρηση, η αναχώρηση για Αθήνα  από το Γύθειο θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Σας παρακαλούμε για τον καλύτερο προγραμματισμό, να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2103625168, για την αποστολή της ομαδικής κατάστασης εγγραφής στον αγώνα και την κράτηση του ξενοδοχείου

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

 

Η Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ελένη Μπερτσάτου                                 Βασίλης Τσατσαρούνος