ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015- Ο ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΗΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΩΝΑΣΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

alt

MICHEL BREAL

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

 
 

 

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ  ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

 
 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 08.30. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ 10.000 Μ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ -ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. WWW.MILTIADES.GR .

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΜΕΤΡΗΣΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΓΚ-ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ κ.λ.π.

ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ-ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν.ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ

 

ΚΙΝ.6939369975
ΣΤΑΘ.2294097618

                                                                                                                                ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

E-MAIL: ventnick1@gmail.com