2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 2015 – ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΚΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΝΟ ΠΟΤΑΜΟ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Νέα Κίος, Αργολίδας
Ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα εκκίνησης: 18:00 μ.μ. για τους δρομείς, 17:30 για περιπατητές και 18:15 για τα παιδιά

Απόσταση: 11.000μέτρα για δρομείς και περιπατητές και 2.000μέτρα για παιδιά

Διοργανωτές: Δ.Κ. Νέας Κίου, Δήμος Άργους-Μυκηνών, Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας , Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου.

Περιγραφή Διαδρομής: Τα 8 χιλιόμετρα σε παρόχθιο του Ερασίνου ποταμού , τα υπόλοιπα 3 χωματόδρομος στην παραλιακή του Αργολικού κόλπου.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5χλμ., στο 7,5χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 120 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη.

Κατηγορίες:
α) Ανδρών-Γυναικών: 18-30, 31-45, 46-60 και >60
β) Αγοριών-Κοριτσιών: Δημοτικού
γ) Αγοριών-Κοριτσιών: Γυμνασίου

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.
Παράδοση αριθμών επίσης θα γίνεται και την παρασκευή 11/9 από 7 έως 9 στο παλιό δημαρχείο Νέας Κίου.
Οι περιπατητές και τα παιδιά θα δηλωθούν μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα.
Διευκρινίζεται πως η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα αφορά μόνο τους δρομείς.

Έπαθλα: Ο πρώτος και η πρώτη της γενικής όπως και ο/η πρώτος/τη των κατηγοριών θα λάβουν κύπελλο. Οι δεύτεροι και τρίτοι γενικής και κατηγοριών ανδρών γυναικών θα λάβουν μετάλλια. Οι πρώτοι της γενικής δε θα βραβευτούν στις κατηγορίες τους. Σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Στους περιπατητές θα δοθεί δίπλωμα. Στις κατηγορίες των παιδιών θα δοθούν ειδικά μετάλλια στους τρείς πρώτους κάθε κατηγορίας.

Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Τετάρτη 09/09/2015. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής, ενώ οι σύλλογοι δρομέων παρακαλούνται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Πληροφορίες: Στο τηλέφωνο 6951088887 (Ευάγγελος Μητσάκος)
Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αργολίδας. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα θα παρέχουν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους, η Τροχαία Άργους καθώς και οι τοπικοί Σύλλογοι της Τ.Κ. Νέας Κίου.
Οργανωτική Επιτροπή: Αχιλλέας Μπαντανάς (Αντιδήμαρχος Δ. Άργους-Μυκηνών), Ηλίας Χατζηγεωργίου (Αντιδήμαρχος Δ. Άργους-Μυκηνών), Νίκος Μουτάφης (Πρόεδρος Τ.Κ. Νέας Κίου), Δημ. Βύρλας (Πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας) και Κ. Αναστασίου (Αντιπρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας).

Αιτήσεις Εγγραφής εδώ: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=ca76a2b4c04c3f0132d188960bb81c6e

Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.