ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ 10oΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

 

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά με λύπη του ακυρώνει για 1η φορά προγραμματισμένη εκδρομή, ύστερα απ’ την απροθυμία μελών και φίλων μας να ταξιδέψουμε ομαδικά στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στις 5/04/2015, τιμώντας με την παρουσία μας κάθε χρόνο την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των συμμετοχών στην εκδρομή ήταν πολύ χαμηλός και κατά συνέπεια ασύμφορος για την ομαδική μετακίνηση με λεωφορείο. Πολλοί δρομείς προτίμησαν την ατομική τους τακτοποίηση με άλλα μέσα μεταφοράς.

 

Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω του συλλόγου να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Άγγελο Σάμιο (6944702894) ή τον Σάββα Χαραλαμπίδη (6945703030) και να επιβεβαιώσουν αν επιθυμούν να σταλεί η συμμετοχή τους και να γίνει η κράτηση στο ξενοδοχείο, καθώς υπάρχει ομαδική συμμετοχή στον αγώνα και προκράτηση δωματίων.

 

Παρακαλείσθε να ειδοποιήσετε μέχρι αύριο Παρασκευή 6/03 αν επιθυμείτε την εγγραφή σας μέσω του συλλόγου και να φροντίσετε τη μεταφορά με άλλα μέσα.

 

Ζητάμε συγγνώμη σαν Δ.Σ. για την αναστάτωση αλλά είναι αδύνατο να αναλάβουμε το κόστος του λεωφορείου, που είναι πολύ υψηλό για το σύλλογο.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό σε όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την πόλη της Θεσσαλονίκης και τον 10ο Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”.

 
 
 
To Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.