7ος Πανελλήνιος Αγώνας 12 ωρών και 8ος Πανελλήνιος Αγώνας 6 ωρών

9/4/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ημεροδρόμων, αποφάσισε να προτείνει μέσα στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται από 3-13 ΑΠΡΙΛΗ 2011 στο χώρο του Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού.

Διεξήχθη λοιπόν σήμερα με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία ο 7ος Πανελλήνιος Αγώνας 12 ωρών και ο 8ος Πανελλήνιος Αγώνας 6 ωρών μέσα στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων στο χώρο του Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού.

Η ζέστη δεν εμπόδισε τους δρομείς να απολαύουν τον αγώνα. Η οργανωτική εμπειρία του Απόλλωνα και η διάθεση των αθλητών και των εθελοντών συνέβαλαν τα μέγιστα στην αύξηση της άξιας του φεστιβάλ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δρομείς που συμμετείχαν σε αυτούς τους ωραίους αγώνες. Αισθάνεται την χορηγό εταιρία DOLE AE και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ Στάθη Πισλή, την εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ. Να ευχαριστήσει επίσης ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ελλήνων Ημεροδρομων για την άψογη συνεργασία κάτι που δείχνει ότι αυτή η ωραία συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα ΤΑΣΗ ΔΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και τον ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΡΑΚΙΤΗ για την βοήθεια σαν κριτές.

Σας ευχαριστούμε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ