ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8ος  ΔΙΕΘΝΗΣ  ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 ο Διευθυντής της  Αστυνομικής Υποδιευθύνσεως Γιαννιτσών κος Παπαπροδρόμου Γεώργιος, δέχθηκε στο γραφείο του τους κ.κ Χατζηκαλλινικίδη Μιχαήλ Διοικητή Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών, Τσάγκαλο Κων/νο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, Χαλάτση Νικόλαο Τεχνικό Διευθυντή Διοργάνωσης, Σεμερτζίδη Χαράλαμπο πρόεδρο δ.σ Ο.Μ.Γ, Παπανικολάου Αλέξανδρο γ. γραμματέα Ο.Μ.Γ (πρώην Διοικητής Τροχαίας Γιαννιτσών) και Σταυρίδου Δήμητρα εκπρόσωπο Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Πέλλας. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ομαλή προσέλευση των δρομέων και συνοδών τους στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου στην Πέλλα, την Τροχαία φύλαξη της ευρύτερης περιοχής φιλοξενίας της Εκκίνησης, έγιναν ορισμένες τροποποιήσεις σε θέματα υποδοχής των δρομέων για ακόμη καλύτερη λειτουργικότητα και συμφωνήθηκε η τελική συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων ευθύνης Δήμου Πέλλας να πραγματοποιηθεί δέκα ημέρες προ της Διοργάνωσης.
Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο πρόεδρος της Ο.Μ.Γ κος Σεμερτζίδης συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας κα Έφη Παυλίδου στο γραφείο της Διεύθυνσης και την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Διημέρου 20 – 21 Απριλίου 2013 με παράκληση να απομακρυνθούν εγκαίρως όλα τα αδέσποτα ζώα από τον ευρύτερο χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων για έκδηλους λόγους.
Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών και φίλων της Ο.Μ.Γ ως ακολούθως:
α) Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας  
www.omgclub.gr 
β) Κατάθεση της έντυπης αίτησης στον Έφορο Αθλημάτων  Ο.Μ.Γ κο Πέτσο Χρήστο, Βελίκα Ρώμα 11 – Γιαννιτσά  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 23820 28 478 .
γ) Αποστολή της
έντυπης αίτησης στο φαξ 2382 300 212  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή τους απαιτείται κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ο.Μ.Γ του ποσού του αντίστοιχου αγωνίσματος τους:
– για τους συμμετέχοντες στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, 20 €
– για τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ., 10 €
– για τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου  5 χλμ., 5 €
– για τους συμμετέχοντες στον Κοινωνικό Αγώνα 1.000 μ., ελεύθερη συμμετοχή.

ALPHA  BANK:  871002002009242
ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  5252057766287
Οι εγγραφές μέσω της  Ο.Μ.Γ  άρχισαν την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 και θα λήξουν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013. Πέραν του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, οι εγγραφές θα γίνονται με ιδία ευθύνη του αιτούντα, απευθείας στην  Διοργάνωση.


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αλέξανδρος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χαράλαμπος ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ