ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου, 7/5/2015
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ αρ.πρωτ.οικ.: 792
Δ/νση: Ανακρέοντος 60, 15771
Πληροφορίες: Αντωνοπούλου Κορίνα
τηλ. 210-7481396
Email: zografou.np@gmail.com

Προκήρυξη «Ποδηλατοβόλτας»

Φοράμε το κράνος, μας παίρνουμε το ποδήλατό μας και πάμε «Ποδηλατοβόλτα» στην πόλη μας!!!

Το Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου προγραμματίζει Ποδηλατο-βόλτα, εντός των ορίων του Δήμου μας, για το πρωινό της Κυριακής 24 Μαΐου 2015. Η εκδήλωση είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι δωρεάν και διοργανώνεται με σκοπό να απολαύσουμε την βόλτα μέσα στην ελεύθερη από αυτοκίνητα πόλη μας, να ενισχύσουμε τη δυναμική του ποδηλάτου ως καθημερινού μέσου μεταφοράς και να ενημερώσουμε όλους για τη θετική συμβολή του στην ψυχική και σωματική υγεία.
Το πρόγραμμα και οι διαδρομές που σχεδιάζονται, απευθύνονται σε αθλητές-ερασιτέχνες ποδηλάτες από 12 χρονών και άνω, καθώς επίσης και σε οικογένειες, παιδιά, γιατί το ποδήλατο ταιριάζει σε κάθε ηλικία..!

Ημ/νια : Κυριακή 24 Μαϊου 2015
Εκκίνηση και τερματισμός: πλατεία Γαρδένια
Ώρα εκκίνησης : 11.00 πμ

Οι διαδρομές θα είναι οι εξής:
• Α) Ενηλίκων- ερασιτεχνών αθλητών: Πλ. Γαρδένια (εκκίνηση) – Λ. Παπάγου – Γ. Παπανδρέου – Ευδήλου (πλ/Ελευθερίας) – Αγήνορος – Γ. Παπανδρέου – Ούλαφ Πάλμε – Γρ. Αυξεντίου (αναστροφή) – Ούλαφ Πάλμε – Λ. Παπάγου – Πλ. Γαρδένια (τερματισμός).
Για την συμμετοχή παιδιών από 12-18χρονών στην συγκεκριμένη διαδρομή, απαραίτητη είναι η υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα

• Β) Οικογενειών-Παιδιών: Λ. Παπάγου (άνοδος-κάθοδος, 3 χιλ.)
Για την συμμετοχή παιδιών κάτω των 18χρ χωρίς συνοδό, απαραίτητη η υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα κατατίθεται την ημέρα του αγώνα και θα φέρει απαραίτητα την υπογραφή του γονέα-κηδεμόνα. Οι γονείς και οι κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται αποκλειστικά την ευθύνη για την συμμετοχή των παιδιών που έχουν στην κηδεμονία τους.
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας που θα προκύψει.

Εγγραφές θα γίνονται την ημέρα της «ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑΣ» ώρες από 10.00 έως 10.30 π.μ.