Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλα τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν τρέχοντας, βοηθώντας και ενισχύοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού (πρώην Α/Δ Ελληνικού-Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά), στον οποίον κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος και αμέτοχος.

 

Οι προσπάθειες των συναδέλφων του Συλλόγου Δρομέων των Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ, χρειάζονται την καθολική στήριξη και αλληλεγγύη από όλους μας.

 

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους δρομείς να υπερασπίσουν την προοπτική ανάπτυξης ήπιων εγκαταστάσεων-αθλητισμού-πολιτισμού και πλήρους ανάπτυξης του πρασίνου, στο χώρο του Μητροπολιτικού πάρκου (Παλαιό Α/Δ Ελληνικού) και τη διατήρηση του 1ου και μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Κοσμά.

 

            Λέμε ΟΧΙ στα σχέδια τσιμεντοποίησης και καζινοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Οι ακτές, η θάλασσα, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αυτές που οφείλει και πρέπει η ελληνική πολιτεία να διαμορφώσει, θα πρέπει να αποδοθούν στον ταλαίπωρο λαό της Αττικής γης που στερείται αυτών των υποδομών και εγκαταστάσεων.

 

            Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό και θα είμαστε όλοι εκεί, παρόντες το πρωινό της Κυριακής, 7 Απρ 2013.