1ος ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έκλεισαν οι εγγραφές για τον 1ο ΚΑΣΤΟΡΕΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΑΫΓΕΤΟΥ στις 453 συμμετοχές. Πλέον δεν θα δεχόμαστε άλλες συμμετοχές, ούτε θα πάρουμε άλλες σε περίπτωση ακυρώσεων, μιας και οι εγγραφές θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα πολλές για αγώνα βουνού. Επίσης ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, οπότε όσοι προσέλθετε για να γραφτείτε εκείνη την ημέρα, δεν θα γίνετε δεκτοί για να τρέξετε.

Τέλος επειδή, λαμβάνουμε αρκετά μηνύματα από συνάδελφους – δρομείς που μας λένε, ότι σκέπτονται να έρθουν να τρέξουν δίχως συμμετοχή, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, ότι κάτι τέτοιο θα ενείχε σοβαρούς κινδύνους τόσο για την ασφάλεια των υπολοίπων δρομέων, που θα κινούνται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και μιας και υπάρχουν δύσβατα και στενά μονοπάτια, όσο και για την διοργάνωση, αφού θα βγει εκτός του υπολογισμού της σε εφόδια, φύλαξη της διαδρομής, συνωστισμός στα στενά κομμάτια του αγώνα.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας, προκειμένου να μας βοηθήσετε για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των δρομέων. Θα θέλαμε πάρα πολύ, να σας δεχτούμε όλους, αλλά λόγω της ιδιαίτερης ιδιομορφίας του αγώνα, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Σίγουρα του χρόνου, μιας και ο αγώνας ήρθε για να μείνει, θα μπορέσετε πιο έγκαιρα να δηλώσετε συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε πολύ που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε τον νεόκοπο αγώνα μας, και είμαστε σίγουροι, ότι με την αρωγή και την βοήθειά σας, θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή