ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ
 ο Χρυσόστομος ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 
Την 19-21 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας οι 24οι ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ (ASSOCIATION OF VETERAN ATHLETES CHAMPIONSHIPS STADIA –BUCHAREST 19-21 september2014).
Η Ελλάδα συμμετείχε με 120 Αθλητές σε όλα σχεδόν τα αθλήματα.
Ο απολογισμός της Διοργάνωσης ήταν να συγκεντρώσει η Ελλάδα 73 χρυσά, 50 Αργυρά και 44 Χάλκινα μετάλλια και να κερδίσει την δεύτερη θέση, μετά την Διοργανώτρια χώρα Ρουμανία, σε σύνολο 12  Κρατών.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΟΜΓ συμμετείχε στην  συγκομιδή των μεταλλίων με δυο χρυσά που κέρδισε ο αθλητής της- Ταμίας της Ομάδας Χρυσόστομος ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, που έτρεξε στο αγώνισμα των 5 χλμ καθώς και στο αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου, όπου και θριάμβευσε κερδίζοντας επάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία του (Μ60) και στα δυο αγωνίσματα με χρόνο 19:46:25 και 1:24:46 αντίστοιχα, ενώ στην γενική κατηγορία του Ημιμαραθωνίου πλασαρίστηκε στην 7η θέση.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΟΜΓ συγχαίρει τον αθλητή της, που αποτελεί πρότυπο για την Ομάδα και παράδειγμα προς μίμηση, για την διάκρισή του, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι επιτυχίες δεν έρχονται με ευχολόγια, αλλά με συνεχή προσπάθεια, σωστή προπόνηση, πίστη στις ανθρώπινες δυνατότητες, καθορισμό ρεαλιστικού στόχου, υπομονή και επιμονή.
Για το 2015 το Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου, θα διεξαχθεί στην Χώρα μας και συγκεκριμένα στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσ/νίκης και ευελπιστούμε ότι οι διακρίσεις θα συνεχιστούν.
 

 
 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗΣ