Αφού ευχαριστήσουμε τα εκατοντάδες  μέλη-φίλους για τη δυναμική και εφέτος συμμετοχή τους δια μέσου του συλλόγου μας σας ενημερώνουμε ότι ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ θα βρίσκεται στην έκθεση του μαραθωνίου και συγκεκριμένα στο περίπτερο Νο 159 , έτσι λοιπόν θα μπορείτε τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω να παραλάβετε τα νούμερα συμμετοχής σας και μόνο από εκεί. Σας ευχαριστούμε , και σας περιμένουμε .

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Η ΟΠΑΠ MARATHON expo θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 8 έως και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 13:00. Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα διαμορφωθεί: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 13:00 – 20:00
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 10:00 – 20:00
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 10:00 – 20:00
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 10:00 – 18:00

 

Με ποιους τρόπους θα φτάσω στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου;

Με Λεωφορείο:
130: Πειραιάς – Νέα Σμύρνη (στάση Αγία Σκέπη)
Α1: Πειραιάς – Βούλα (στάση Αγία Σκέπη)
Β1: Πειραιάς – Γλυφάδα (στάση Αγία Σκέπη)
101: Πειραιάς – Άλιμος/ Ελληνικό (στάση Αγία Σκέπη)
217: Πειραιάς – Δάφνη (στάση Αγία Σκέπη)
550: Κηφισιά – Π. Φάληρο (στάση ΦΑΡΟΣ)

Με Τρόλλεϋ:
Γραμμή 10: Τζιτζιφιές – Χαλάνδρι (στάση Τζιτζιφιές) / Μετεπιβίβαση σε 3, Α1, Β1
Περισσότερες πληροφορίες στο www.oasa.gr

Με Τραμ:
Αποβίβαση στη στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της)
Κόκκινη Γραμμή (Νο4): Σύνταγμα – ΣΕΦ
Μπλε Γραμμή (Νο3): Βούλα – ΣΕΦ

Με αυτοκίνητο:
Από Εθνική Οδό: Στην έξοδο για Γλυφάδα / ΣΕΦ παίρνετε την έξοδο για ΣΕΦ και στον κυκλικό κόμβο κατευθύνεστε προς Γλυφάδα, Beach Volley και TaeKwonDo. Στο φανάρι, στο τέλος του δρόμου, στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε πάνω στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξία και βρίσκεστε στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.
Aπό Λεωφόρο Συγγρού: Στο τέλος της Λ. Συγγρού παίρνετε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στη δεξιά λωρίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Πριν το πρώτο φανάρι παίρνετε την έξοδο (δεξιά) προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Ο δρόμος κάνει αναστροφή και στο φανάρι (περίπου 100 μέτρα από την έξοδο), στρίβετε αριστερά προς TawKwonDo (Κλειστό Φαλήρου) όπου και παρκάρετε.