1024×768

Γιαννιτσά  19 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δραστηριότητα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΟΜΓ. –

Την Δευτέρα 12 Μαίου 2014, στο Δημοτικό Σχολείο Γαλατάδων, με πρωτοβουλία του διδακτικού προσωπικού και ευθύνη του μέλους της Ομάδος κ. Γεωργίου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΑΚΗ διοργανώθηκε εκδήλωση για το «ευ αγωνίζεσθαι» και προσκαλέστηκε και η ΟΜΓ. Την Ομάδα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος ΧΡΙΣΤΑΝΤΏΝΗΣ, ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ και η πρωταθλήτρια κ. Βάσω ΣΥΚΟΠΕΤΗ.

        Ο κ. ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗΣ Δημήτριος αναφέρθηκε στο ιστορικό της μάχης του Μαραθώνα και την σχέση της με τον Μαραθώνιο Δρόμο και επισήμανε την ανάγκη να προβάλλονται και τα «εν Δίω Ολύμπια», η συμμετοχή των Μακεδόνων στους Ολυμπιακούς αγώνες και οι Αρχαιολογικοί χώροι της Μακεδονίας με αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Χαράλαμπος αναφέρθηκε στην δημιουργία-οργάνωση-λειτουργία της ΟΜΓ, στο κοινωνικό της πρόσωπο, στις αρχές και αξίες του ολυμπισμού και την εξάπλωση του Ολυμπιακού Πνεύματος.

Η κ ΣΥΚΟΠΕΤΗ Βάσω αναφέρθηκε στις προσωπικές της επιτυχίες, στην άθληση των γυναικών, την αρμονική συνύπαρξη της αθλήτριας, μητέρας, εργαζόμενης γυναίκας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης την οποία παρακολούθησαν γονείς και μαθητές του Σχολείου ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η ΟΜΓ ευχαριστεί το Δημοτικό Σχολείο Γαλατάδων, συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, Μαθητές, Δασκάλους, Γονείς και τους εύχεται καλή πρόοδο.-

 
 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗΣ

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-style-parent:””; font-size:10.0pt;”Times New Roman”,”serif”; mso-fareast-“Times New Roman”;}