ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ο σύλλογος μας ανταποκρινόμενος στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για εθελοντική προσφορά στη στήριξη του δρομικού κινήματος και όχι μόνο αποφάσισε τη δημιουργία του Δικτύου Εθελοντών Απόλλωνα Δυτικής Αττικής. Το Δίκτυο Εθελοντών έχει ως στόχο να οργανώσει τους φίλους, μέλη ή μη, που τόσα χρόνια μας τιμούν με την εθελοντική τους προσφορά, σε μια οργανωμένη ομάδα με στοχευμένες δράσεις δρομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές όπως:

  • Την υποστήριξη των αγώνων του συλλόγου.
  • Την υποστήριξη των αγώνων, που ο σύλλογος συνδιοργανώνει με άλλους συλλόγους και φορείς ή παρέχει τεχνική υποστήριξη .
  • Στη διενέργεια αιμοδοσίας αλλά και τη δημιουργία τράπεζας αίματος του συλλόγου.
  • Στην υποστήριξη πολιτιστικών- κοινωνικών εκδηλώσεων του συλλόγου.
  • Σε ανεξάρτητες δράσεις ,που θα προκύψουν μέσα από την ομάδα των εθελοντών του συλλόγου.

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή συμβάλλοντας με το μεράκι, τον ενθουσιασμό σας και όσο χρόνο διαθέτετε στη δημιουργία αυτής της ομάδας.

Δηλώσεις μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά: https://www.apollonrunnersclub.gr/members

Επίσης, η αίτηση σε έντυπη μορφή μπορεί να παραδίδεται συμπληρωμένη στα γραφεία του συλλόγου ή με αποστολή στο Fax: 2105317826 ή στο email: info@apollonrunnersclub.gr.

Υπεύθυνη της ομάδας έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. η κα Νάνσυ Παναγιωτοπούλου nancypath@yahoo.gr 6972993544.

Μπορείτε επίσης, να επικοινωνείτε με το Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Ηλία Μπέλλο iliasbellos64@yahoo.gr 6972890579 ή με τον κ. Χρήστο Κωστελίδη ckostelidis@hotmail.com 6978493906 ή με τον κ. Γιώργο Διαμαντή diamantisgio@gmail.com 6977360245

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ