Ακολουθεί φορμα συμμετοχής


Αγαπητοί ΦΙΛΟΙ και ΦΙΛΕΣ είναι δεδομένη η  ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ  για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, σε όλη αυτή την 21ετή παρουσία του, με τις τόσες όμορφες στιγμές, σε τόσες σπουδαίες διοργανώσεις μας.
Φιλοδοξία μας είναι αυτές οι διοργανώσεις  να αποτελούν ένα Πανηγύρι Χαράς, Μαζικής Συμμετοχής και προσφοράς προς τον Λαϊκό Μαζικό Δρομικό Χώρο.

Συνυπολογίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Λαός μας  και οι Δρομείς  που αποτελούν κομμάτι του, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, αποφάσισε από το 2017, να συνδέσει την συμμετοχή των Μελών – Φίλων του στο Μεγαλύτερο Δρομικό Γεγονός της Χώρας μας, τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ  «Γρ.Λαμπράκης» (και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χλμ. αντίστοιχα) με τους δικούς του Λαϊκούς Αγώνες Δρόμου, μειώνοντας  παράλληλα, τις συμβολικές οικονομικές  υποχρεώσεις τους στους αγώνες ως εξής:

 • Υπενθυμίζουμε ότι είναι το ποσό των 10 ευρώ για το βασικό πακέτο ή των 25 ευρώ για το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής στον Μαραθώνιο της Αθήνας και στους αγώνες των 10 και 5 χλμ., τα οποία ως γνωστόν διατίθενται εξ ολοκλήρου για τους κοινωνικούς σκοπούς του Αγώνα στα Ιδρύματα που προτείνονται και επιλέγονται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
 • Για τα μέλη – φίλους του συλλόγου μας που θα λάβουν αριθμό συμμετοχής  είτε για τον Μαραθώνιο είτε για κάποιον από τους αγώνες των 10 και 5 χλμ. θα προστεθούν και τουλάχιστον ενας αγώνας μας από τους παρακάτω.
  • 35 ευρώ αντί 40 ευρώ για συμμετοχή στον 2ο Αγωνα των Ηρώων Θεσπιές – Θερμοπύλες 102χλμ στις 28-29 Ιουλίου 2018.
  • 5 ευρώ (σταθερή η οικονομική συμβολή) για την συμμετοχή στον Αγώνα στο Δαφνί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019.
  • 12 αντί 15 ευρώ για τον αγώνα των 30 χλμ. των Αλκυόνων  στην Ψάθα, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, και 6 αντί 8 ευρώ στον αντίστοιχο αγώνα  των 8 χλμ.
  • 15 ευρώ αντί 20 ευρώ για τον αγώνα των 28,7 χλμ. του Αγχαίου όρους και 10 ευρώ αντί 15 ευρώ για τον αγώνα των 14,35χλμ. του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.
  • 20 ευρώ αντί 25 για τον Σαρωνικό Αγώνα δρόμου το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.
  • 30 ευρώ αντί για 40 για τον αγώνα 100 χλμ. στην Ψάθα και 20 ευρώ αντί 25 για τον αγώνα των 50 χλμ. το Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019.
 • Αν κάποιος-ες θελήσουν να δηλώσουν σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες που προαναγγείλαμε, θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10 ευρώ στο σύνολο της οικονομικής τους επιβάρυνσης  (συμπεριλαμβανομένου και του Μαραθωνίου της Αθήνας ή των αγώνων 5 και 10 χλμ).
 • Για όλους τους  Συναδέλφους των άλλων Συλλόγων – Ανεξάρτητους, οι οικονομικές συμμετοχές τους στους αγώνες αυτούς θα είναι  αυτές που αναγράφονται κανονικά ΧΩΡΙΣ  ΕΚΠΤΩΣΗ, αφού αυτή η έκπτωση αφορά ΜΟΝΟ τα ΜΕΛΗ-ΦΙΛΟΥΣ του συλλόγου μας που θα πάρουν νούμερο συμμετοχής για τον Μαραθώνιο  της Αθήνας ή τους αγώνες των 10 και 5 χλμ. αντίστοιχα. Για παράδειγμα αν ένα Μέλος-Φίλος του συλλόγου μας επιλέξει να συμμετάσχει στον αγώνα του Μαραθωνίου της Αθήνας (βασικό πακέτο) και στον αγώνα στο Δαφνί, θα  καταβάλει στον σύλλογο 15 ευρώ (10 ευρώ για τον Μαραθώνιο και 5 ευρώ για τον αγώνα του Δαφνίου) κι έτσι θα έχει συμμετοχή και στους 2 αγώνες. Το ίδιο θα συμβεί για έναν ή περισσότερους αγώνες που προαναφέρθηκαν, ενώ για την συμμετοχή του σε ΟΛΟΥΣ τους  αγώνες θα πληρώσει (π.χ. αν επιλέξει να τρέξει τα 30 χλμ. στις Αλκυόνες, τα 28,75 στο Αγχαίο, τον Σαρωνικό, το Δαφνί και τα 50 χλμ. στην Ψάθα) το ποσό των 72 ευρώ αντί για 105 (χωρίς καμία έκπτωση) για του ίδιους ΑΓΩΝΕΣ.Με αυτό τον τρόπο και ο σύλλογός μας θα ενισχυθεί ουσιαστικά με την συμμετοχή όλων όσων τον αγαπούν πραγματικά και συμμετέχουν στον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ( στον Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες  10 και 5 χλμ. αντιστοίχως), αλλά και τα Μέλη-Φίλοι του θα ωφεληθούν με γνώμονα την ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  κατάσταση που επικρατεί και διαιωνίζεται, ενώ παράλληλα θα δυναμώσει τους αγώνες  του με την συμμετοχή τους.
 • Για τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ μέλη του συλλόγου μας η επιβάρυνση τους είναι τα 10 ευρώ του βασικού πακέτου καθώς και τα 5 ευρώ του αγωνα του Δαφνίου, στους υπολοίπους αγώνες που θα επιλέξουν είναι δωρεάν.
 • Για τους  ΑΝΕΡΓΟΥΣ  ΔΡΟΜΕΙΣ των άλλων συλλόγων -Ανεξάρτητους, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  αποφάσισε να ισχύει ότι ακριβώς με τα Μέλη του στις οικονομικές τους συμβολές – επιβαρύνσεις  στους αγώνες που αυτός διεξάγει. Έτσι π.χ. για τον Αγώνα των Αλκυόνων ο κάθε άνεργος συνάδελφος άλλου συλλόγου – ανεξάρτητος θα συμμετέχει οικονομικά καταβάλλοντας 12 αντί 15 ευρώ, για τα 30χλμ. και 6 αντί 8 ευρώ για τα 8 χλμ. (επιδεικνύοντας την πρόσφατη, μέσα στον χρόνο θεωρημένη, κάρτα ανεργίας). Το ίδιο βέβαια θα ισχύσει για όλους τους  άλλους αγώνες που διοργανώνει ο συλλογός μας και για όλο το πακέτο των αγώνων  του, όπως για τα Μέλη – Φίλους του συλλόγου μας.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι – φίλοι να συμπληρώσουν μαζί με την φόρμα συμμετοχής του Μαραθωνίου της Αθήνας ή των 10 και 5 χλμ.και την φόρμα ή  τις φόρμες συμμετοχής  για τους αγώνες  που διοργανώνει ο σύλλογος και να τις συνυποβάλει μαζί και καταβάλλοντας τα ανάλογα ποσά στο λογαριασμό του συλλόγου.

Είμαστε βέβαιοι, αγαπημένοι Φίλοι και Φίλες ότι αυτή την ΑΠΟΦΑΣΗ-ΤΟΜΗ θα την στηρίξετε και θα συμπαρασταθείτε  ΕΝΕΡΓΑ στον σύλλογό σας, πορευόμενοι με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα, όπως  άλλωστε το πράξατε όλα αυτά τα χρόνια και θα πράξετε μπροστά στα επόμενα.

ΜΕ  ΑΓΑΠΗ  ΚΑΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ.  ΑΠΟΛΛΩΝ  ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ