Μαρούσι, 5 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγάλος Χορηγός το Runner Store στον αγώνα Garmin Ziria Skyrace 2015
Το κατάστημα Runner Store,το πρώτο κατάστημα που απευθύνεται αποκλειστικά σε δρομείς ασφάλτου,βουνού και στους περιπατητές,θα είναι φέτος μεγάλος χορηγός στον αγώνα Garmin Ziria Skyrace,προσφέροντας την εξειδικευμένη βοήθεια του τόσο στους αθλητές και εθελοντές όσο και στην ομάδα διάσωσης του αγώνα.
Το κατάστημα Runner Store απευθύνεται σε ανθρώπους που μέχρι πρότινος δεν είχαν καμία σχέση με το τρέξιμο αλλά επιθυμούν να το δοκιμάσουν, ανθρώπους που τρέχουν πολύ λίγο για να αθληθούν αλλά και σε καταξιωμένους δρομείς . Στο κατάστημα Runner Store μπορείτε να βρείτε μία πλήρη συλλογή προϊόντων από το σύνολο των κορυφαίων εταιρειών που θα ταιριάξει στην εξειδικευμένη σας ανάγκη.
Οι δράσεις του Runner Store δεν σταματούν εδώ.
Κάθε Δευτέρα στις 18:30 το Runner Store οργανώνει ομαδικές προπονήσεις τρεξίματος με σημείο συνάντησης το κατάστημα και κάθε Τετάρτη στις 18:30 θεματικά σεμινάρια.
Αναλυτικότερα:
Στο κατάστημα Runner Store πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση θεματικά σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κατάστημα, στα οποία διακεκριμένοι και έμπειροι ομιλητές παρουσιάζουν θέματα προπόνησης, διατροφής, αποκατάστασης, ψυχολογίας και φροντίζουν να σας ενημερώνουν για όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.
Το Runner Store εκτός από εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε δρομέα, θέλει να μοιραστεί μαζί σας την εμπειρία και τις γνώσεις των συνεργατών του και στην πράξη. Έτσι, κάθε Δευτέρα στις 18:30 το απόγευμα, με αφετηρία το κατάστημά στο Golden Hall πραγματοποιούνται ομαδικές προπονήσεις. Οι προπονήσεις είναι ανοιχτές για όλους, νέους και πιο συστηματικούς δρομείς και οι έμπειροι προπονητές της ομάδας θα σας μάθουν όλα τα μυστικά για μία ασφαλή και αποδοτική προπόνηση.

Στις προπονήσεις συμμετέχει και η Νίκη Ξάνθου, η οποία θα μοιραστεί μαζί σας τις εμπειρίες της ως Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια και βέβαια τις πολύτιμες γνώσεις της σε θέματα δρομικών ασκήσεων και ενδυνάμωσης.
Η προπόνηση ξεκινά και τελειώνει στο κατάστημα και πραγματοποιείται με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Για περισσότερες πληροφορίες: facebook/runner store η στο site: www.runnerstore.gr Runner Store: Κηφισίας 37Α Μαρούσι τηλ: 210-6811770

Κύκλος Θεματικών Σεμιναρίων 01-04 εως 22-04
1 Απριλίου Τετάρτη: 18:30
Έφη Ρομποτή – Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος
«Γυναίκες και τρέξιμο»
8 Απριλίου Τετάρτη:18:30
Νίκος Πολιάς – Πρωταθλητής Μαραθωνίου
«Το φορμάρισμα για τον ημιμαραθώνιο»

15 Απριλίου Τετάρτη:18:30
Αλεξάνδρα Κουκούτση – Ορθοπαιδικός Χειρουργός MD MSc DIMM
«Τραυματισμοί στο γόνατο»
22 Απριλίου Τετάρτη:18:30
Γιάννης Ζαρώτης – Αθλητικός Ψυχολόγος
«Κίνητρα για περαιτέρω αυτοβελτίωση»