Τι χρειάζεται για να γίνω μέλος του Α.Π.Σ. "Απόλλων" Δυτικής Αττικής;

Για να γίνετε μέλος πρέπει να συμφωνείτε με το καταστατικό του Συλλόγου, να συμπληρώσετε την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να προσκομισετε τέσσερις φωτογραφίες και θεωρημένη φωτοτυπία ταυτότητας (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή ΚΕΠ). Επισης να πληρώσετε το ποσό των 10€ που είναι η ετήσια συνδρομή.

Είμαι ήδη αθλητής/αθλήτρια σε αθλητικό σωματείο, μπορώ να γίνω μέλος του Απόλλωνα;

Βεβαίως και μπορείτε να γίνετε μέλος του Συλλόγου μας, όμως πρέπει να διευκρινήσουμε το εξής:
Ο Σύλλογός μας είναι αθλητικός και πολιτιστικός. Πολλά από τα μέλη μας, δεν είναι καν αθλητές. Έτσι άν θέλετε να συμμετέχετε στο πολιτιστικό τμήμα, ή αν θέλετε να τρέχετε σε ανεπίσημους (λαϊκούς) αγώνες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην είστε γραμμένος σε άλλο σύλλογο.

Δεν είμαι δρομέας αλλά παρακολουθώ τη δράση σας και θα ήθελα να συμμετέχω, μπορώ να γίνω μέλος;

Ο Σύλλογός μας είναι και πολιτιστικός. Έχει κάνει πλήθος εκδηλώσεων όπως διαλέξεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Κάθε συμβολή στην ανάπτυξη του πολιτιστικού μας τμήματος είναι καλοδεχούμενη. Επίσης πολλά μέλη μας αγαπούν μεν τον αθλητισμό, αλλά για διάφορους λόγους δεν αθλούνται. Είναι όμως παρόντα σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις προσφέροντας πολυτιμότατη βοήθεια στην άριστη διεξαγωγή τους και γι αυτό τους είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Θέλω να αρχίσω να τρέχω. Τι πρέπει να προσέξω;
Σύντομα θα δημοσιεύσουμε οδηγίες για νέους δρομείς. Φιλοδοξούμε να ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το θέμα. Αν βιάζεστε πάρα πολύ, ξεκινήστε με ένα ιατρικό τσεκ απ, που σε κάθε περίπτωση είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα, και καθημερινό μισάωρο, έντονο περπάτημα.