ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ προκηρύσσει την διενέργεια εκλογικό – απολογιστικής συνέλευσης την Παρασκευή 2 Ιούνιου και ώρα 10,00πμ στα γραφεία του συλλόγου μας Κοραή 2Α στο Αιγάλεω.
Στην περίπτωση μη απαρτίας των οικονομικά εντάξει μελών (που είναι και το ποιο πιθανό) η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου, του νέο ΔΣ, και οι της εξελεγκτικής επιτροπής, καθώς και του αντιπροσώπου στην ΕΟΣΛΜΑΥ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 10,00πμ μέχρι 18,00μμ στα γραφεία του συλλόγου μας Κοραή2Α στο Αιγάλεω, γήπεδο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης.
Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να το δηλώσουν μέχρι και την Τρίτη 30 Μαΐου στις 20,00μμ στον πρόεδρο του συλλόγου Τσιμακίδη Σταύρο στο 6974411515 η στο email sta-tsi@hotmail.com προκειμένου να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο.
Μετά την γενική απολογιστική συνέλευση θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες οι όποιες θα ολοκληρωθούν στις 18,00μμ και θα ανακηρυχτούν ο πρόεδρος και οι νεοεκλεγμένοι του νέου ΔΣ, της εξελεγκτικής επιτροπής και του εκπροσώπου του ΔΣ στην ΕΟΣΛΜΑΥ.
Με εκτίμηση
για τον ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ
ο πρόεδρος Τσιμακίδης Σταύρος