ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» | www.periclis.com.cy

26 Χρόνια ζωής και προσφοράς 1987 – 2013

04/02/13 | Ετήσιος Αγώνας Δρόμου εις μνήμη Παντελή Ασσιώτη και Στέλιου Χατζηπετρή.

Έγινε το Σάββατο 02/02/13 ο ετήσιος Αγώνας δρόμου 13km εις μνήμη των δύο προηγούμενων τέως Προέδρων του Αθλητικού Συλλόγου «Αχιλλέας Αγρού, Στέλιου Χατζηπετρή και Παντελή Ασσιώτη, με διοργανωτές τον Αχιλλέα Αγρού και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου ¨Περικλής Δημητρίου¨.

Η εκκίνηση εδόθη από το σχολείο G C school of Careers και οι δρομείς του Περικλή Δημητρίου διέσχισαν τους δρόμους της Λευκωσίας όπου ο αείμνηστος Παντελής Ασσιώτης δραστηριοποιείτο και κατάληξαν πάλιν στο G C school of Careers του αλησμόνητου Στέλιου Χατζηπετρή.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου «Αχιλλέα» Αγρού κ. Λάμπρος Λάμπρου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους δρομείς του Σωματείου «Περικλή Δημητρίου» για τη συμμετοχή τους εξήρε το έργο των δύο προηγούμενων τέως προέδρων καθώς και την συνεισφορά τους στο σωματείο μας.

Σε αναφώνηση ο πρόεδρος του Σωματείου «Περικλή Δημητρίου» κ. Σωκράτης Σωκράτους είπε ότι είναι τιμή τους δρομείς να συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες που σκοπό έχουν να τιμούν ανθρώπους που πρόσφεραν στην κοινωνία και στον τόπο μας.

Παρόντες στην εκδήλωση τιμής των δύο προέδρων, του Σωματείου Αχιλλέας Αγρού η κ. Τούλλα Παντελή Ασσιώτη και η κ. Μαρούλλα Χατζηπετρή και ο γιός της ιδιοκτήτης και συνεχιστής του έργου του αξέχαστου Στέλιου Χατζηπετρή Αιμίλιος. Επίσης ο κ. Αντώνης Πισσαρίδης πρόεδρος του Ξενοδοχείου Ρόδον, ο κ. Κλεόβουλος Ιωάννου μέλος του ΚΣ Αγρού και ο κ. Ανδρέας Παφίτης Γραμματέας του Αχιλλέα Αγρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί προεδρίας των τιμωμένων ο Αχιλλέας Αγρού κατάφερε να φτάσει μέχρι το ημιτελικό των Final Four καλαθόσφαιρα.

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, πλακέτες και έπαθλα.

Ευχαριστίες στην Αστυνομία για τη βοήθεια.

Ο κύριος χορηγός ήταν το Πολιτιστικό Ίδρυμα Φώτος Φωτιάδης Αγρός , ΚΟΑ, ΟΠΑΠ, Pokka Coffee κ.α.

Φωτορεπορτάζ στο www.periclis.com.cy

Σωκράτης Σωκράτους

Πρόεδρος 99 411411
www.periclis.com.cy