ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
Δημόφιλος και ο Λεωνίδας,οι 700 ηρωικοί Θεσπιείς και οι 300 Αθάνατοι Σπαρτιάτες ,θα είναι υπερήφανοι για όσους και όσες έλαβαν μέρος στον αγώνα και έτρεξαν και φέτος στα δικά τους αθάνατα χνάρια. Θα είναι υπερήφανοι διότι είχαν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της διαδρομής καθώς και την ζέστη . Όλα αυτά χαλύβδωσαν το πνεύμα και το φρόνημα των αθλητών που πραγματοποίησαν την δική τους υπέρβαση, ώστε να τερματίσουν και να προσκυνήσουν το ηρώο του στρατηγού Λεωνίδα και των συντρόφων του, όπως και το μνημείο των Θεσπιέων ηρώων.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στην διαδρομή των 102χμ και στους παράλληλους αγώνες σκυταλοδρομιών 2χ51 και 4χ 25,5 χμ.
Επίσης ,πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αλιάρτου -Θεσπιέων Ντασιώτη Γεώργιο στους : Δήμους Αλιαρτου-Θεσπιεων Λεβαδέων, Ορχομενού, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Καμμένων βούρλων, Λαμιέων ,συνδιοργανωτές του αγώνα με τον ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής.
Ακόμη θερμές ευχαριστίες στους πολυάριθμους εθελοντές, κατοίκους περιοχών της διαδρομής του αγώνα για την αμέριστη βοήθειά τους ,όπως και τα μέλη και φίλους του συλλόγου για την προσφορά τους.
Ευχαριστούμε ακόμη, τους αδερφούς συλλόγους ,μέλη της ΕΟΣΛΜΑΥ, ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ,ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ,ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΥΚΛΗΣ, καθώς επίσης τους κατοίκους της ιστορικής Μενδενίτσας ,των Θερμοπυλών και την Πολιτιστική εταιρία και το μουσείο Θερμοπυλών.
Τέλος ,ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους, τον Ελληνικό στρατό, τις αστυνομικές αρχές, την κλινική Γιάγκου και το πλήρωμα του διατεθέντος ασθενοφόρου, τις εταιρίες DOLE ΑΕ , ΑΕ,TAILWIND NUTRITION και Πάνο Αλεξάκο για την υλική βοήθεια.
Στα αποτελέσματα τώρα είχαμε στα 102χλμ
ΑΝΤΡΕΣ
1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
2 ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΣΜΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
3 ΚΛΕΒΙΣ FEJDO RUNNING TEAN FARSALA
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
2 ΜΠΙΣΚΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ
3 LOGAN LUCKY
ΣΚΥΤΑΛΗ 2X51
1 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ/ΤΖΙΜΑ ΕΛΕΝΗ
2 ΚΩΛΕΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ/ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΑΚΗΣ
3.ΑΒΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ΓΡΙΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΚΥΤΑΛΗ 4Χ25
1 PANORAMA RUNNING TEAM UNO
ΓΚΑΓΚΑΜΟΖΗΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ
2 ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΡΟΥΤΣΑΣ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ-ΡΟΥΠΟΤΙΑΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
3 ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ-ΤΣΟΚΑΝΟΣ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ