Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

 Παράλληλοι Αγώνες & Εκδηλώσεις

 Όλοι Νικητές ! 

Enery one is a Winner !

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από 31 χώρες, εθνικότητες.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Περιγραφή: chiquita-1

Η Chiquita Hellas επίσημος υποστηρικτής του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και χορηγός του Chiquita Athens Kids’ Run.

Οι μπανάνες Chiquita «δίνουν ενέργεια» στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν σε όλο το μήκος του Φαληρικού Όρμου.

Την Κυριακή 13 Μαίου 2012, η Chiquita Hellas ως επίσημος υποστηρικτής του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας θα «δώσει ενέργεια» μοιράζοντας μπανάνες προς όλους τους συμμετέχοντες αθλητές όλων των αγώνων.

Επιπλέον, η Chiquita Hellas θα είναι δίπλα στα παιδιά μοιράζοντας το αναμνηστικό μπλουζάκι του παιδικού αγώνα Chiquita Athens Kids Run μαζί και με άλλα δώρα που θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές και  εθελοντές.

Το δωρεάν πλήρες πακέτο και στους 2 αγώνες των παιδιών (Chiquita Athens Youth’s & Kids’ Run) περιλαμβάνει:

1.    Αναμνηστικό  μετάλλιο

2.    Ενδυμασία (T-Shirt)

3.    Αναμνηστικό δίπλωμα σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή

4.    Αριθμό συμμετοχής

5.    Pasta party

6.    Μπανάνα

7.    Νερό

8.    Λοιπά είδη

Για ενημέρωση και εγγραφή στον αγώνα της Νεότητας (7 μέχρι και 13 χρονών) : πατήστε εδώ

Για ενημέρωση και εγγραφή στον αγώνα των Μικρών παιδιών (μέχρι και 6 χρονών): πατήστε εδώ

Η Οργανωτική Επιτροπή Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου Αθήνας (Ο.Ε.Π.Η.Α.)

Περιγραφή: athens-half-marathon-chiquita-t-shirt-1Περιγραφή: athens-half-marathon-chiquita-t-shirt-2

 


Προπονητικό Πρόγραμμα Ημιμαραθωνίου

& Fun Run

Περιγραφή: 10 log

Προγράμματα προπόνησης για τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και για τον Αγώνα  Xinis Athens Fun Run (Coastal Zone)

Ο Ποσειδώνιος ημιμαραθώνιος, όπως και οι άλλοι αγώνες που διαξάγονται  μέσα στον χρόνο, αποτελεί  για τους συμμετέχοντες  δρομείς μια μορφή παρακίνησης, ενα κίνητρο για να γυμνάζονται συστηματικά και να συνεχίσουν να προσπαθούν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Οι απαιτήσεις ενός ημιμαραθωνίου δεν είναι λίγες  και η απόσταση  αποτελεί μια μεγάλη δοκιμασία για το μυαλό και το σώμα. Εαν προσθέσουμε και τις  καιρικές συνθήκες οι οποίες συχνά επιβαρύνουν τους δρομείς (ζεστός καιρός, δυνατός αέρας κ.ο.κ) μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε οτι η κατάλληλη προετοιμασία αποτελεί τον μοναδικό δρόμο για εναν ασφαλή, απολαυστικό και πετυχημένο αγώνα.

Η συμμετοχή  σε εναν αγώνα 21.097 m απευθύνεται αποκλειστικά σε δρομείς που έχουν ήδη προπονητική εμπειρία δηλ. τρέχουν τους τελευταίους 4-6 μήνες 20- 50Km συνολικά εβδομαδιαίως μοιρασμένα σε 3-4 προπονήσεις.

Επίσης ο  πρόσφατος καρδιολογικός και παθολογικός έλεγχος αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή και στην προπονητική διαδικασία και στον αγώνα.

Η σωστή προετοιμασία απαιτεί εξατομικευμένη προπόνηση κάτω απο την καθοδήγηση ειδικού προπονητή με την εκπόνηση προπονητικού προγράμματος που να καλύπτει τις ατομικές ανάγκες κάθε δρομέα.

Η προπονητική ομάδα της GOsport για τις τελευταίες  εβδομάδες πριν τον αγώνα σας προτείνει το παρακάτω πρόγραμμα προπόνησης για τον Ποσειδώνιο Hμιμαραθώνιο με την επισήμανση οτι για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να έρθετε σε επαφή με κάποιον προπονητή της ομάδας  μας. (www.gosport.gr)

Περισσότερα….

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ XINIS ATHENS FUN RUN

 


Φαληρικός Όρμος: “Τύφλα να έχει το Μόντε Κάρλο!”

 

Δείτε το Βίντεο με εικόνες από την εκκίνηση και τη διαδρομή

Περιγραφή: athens-half-marathon-2011

 


ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 13 Mαίου 2012

Περιγραφή: athens-half-marathon-new2m-gr

Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Όπως είναι γνωστό Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και οι Παράλληλοι Αγώνες, διεξάγονται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Μαΐου σε όλο το εύρος του Φαληρικού Όρμου.

Το 2011 έγιναν την Πρωτομαγιά, για φέτος είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή 6 Μαΐου και για το 2013, θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Μαΐου.

Μετά την πρόσφατη προκήρυξη των Βουλευτικών εκλογών για την Κυριακή 6/5/2012 και την επίπονη συνεννόηση που προηγήθηκε με όλους τους φορείς που εμπλέκονται και βοηθούν στο να γίνουν οι αγώνες, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, θα είναι αναγκαστικά η Κυριακή 13/5/2012.

Οι Αγώνες και η Τοποθεσία:

Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου: Μαρίνα Φλοίσβου – Πάρκο Καλλιθέας – Σ.Ε.Φ.

· Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου, 21.097 μ.

· Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (2 δρομείς)

· 1/4 Μαραθώνιος Αγώνας Δρόμου

· Chiquita Αγώνας Νεότητας

· Chiquita Αγώνας Μικρών Παιδιών

· Δυναμικό Βάδισμα

· Φιλανθρωπικός Αγώνας (Charity Run)

Xinis Αγώνας Διασκέδασης (Athens Fun Run – Coastal Zone)

Οι Εκδηλώσεις:

εθελοντισμού ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECO – Περιβάλλον. Στάση Ζωής.

Μουσική & ΜΟΥΣΙΚΟΙ πάνω στο κύμα

Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 χρονών

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για την αναγκαστική αυτή αλλαγή:

  • από τους Ευρωπαίους φίλους δρομείς που είχαν εντάξει τον αγώνα στους σχεδιασμούς τους και χρειάζεται τώρα κάποιοι εξ αυτών ή να καταβάλουν πρόσθετη δαπάνη για την αλλαγή της ημερομηνίας ή να μην παρευρεθούν στους αγώνες.
  • από όποιους δρομείς έχουν ήδη γραφτεί και για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους δεσμεύονται και δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία
  • από τους Φίλους δρομείς και τις διοργανώσεις της επόμενης Κυριακής, κυρίως του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου) ” ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΑ 2012)


 

Athens Half Marathon,Greece

www.athenshalfmarathon.com

information@athenshalfmarathon.com

 

Αν δεν επθυμείτε να λαμβάνετε το email από τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, πατήστε εδώ για τη διαγραφή σας – If you no longer wish to receive email from Athens Half Marathon, unsubscribe here

Περιγραφή:  - - -