.
3.    Στους 3 πρώτους άνδρες, Λουκά Ιωάννη, Μπούρα  Νικόλαο  και Γιολδάση Αλέξανδρο , για την εξαιρετική επίδοσή τους στον 33ο Μαραθώνιο Αθηνών  ‘’Γρ.Λαμπράκης’’
4.    Στις 3 πρώτες γυναίκες , Δεληγεώργη Έλενα, Σαρτζετάκη Αναστασία και Δασκαλάκη Αθηνά για την εξαιρετική τους επίδοση στον 33ο Διεθνή Μαραθώνιο Αθηνών .
5.    Στην μνήμη του εξαιρετικού συναδέλφου δρομέα Ιωάννη Τσίχλα. ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ
6.    Στην μνήμη του ιδρυτικού μέλους ,αγαπημένου φίλου συναθλητή Χαριλάου Γεωργατσώνα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
7.    Στον αδελφό σύλλογο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό    ‘’ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ’’
8.    Στους βετεράνους συναθλητές Αθανάσιο Ξύγκο και  Κωνσταντίνο Παπαδάτο  για την διαχρονική τους προσφορά , την ευψυχία και το ήθος τους .
9.    Στον Θεόδωρο Γκούμα για το ήθος και την διαχρονική του προσφορά στον σύλλογό μας.
10.    Στον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κο Μιχαήλ Σελέκο για το για την συνεργασία στην ιστορική λαμπαδηδρομία  Στρατόπεδο Χαϊδαρίου- Σκοπευτηρίου Καισαριανής για την μνήμη των 200 εκτελεσθέντων της Πρωτομαγιάς του 1944.
11.    Στην αντιδήμαρχο του Δήμου Περιστερίου κα Ξένη Κορογιάννη για την άψογη συνεργασία στην διοργάνωση του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Δήμου Περιστερίου την 1/11/2015.    
12.    Στην κα   Ελένη Μπερτσάτου και τον κο Βλάση Καραβασίλη για τον αλτρουισμό και την έμπρακτη συναδελφική – κοινωνική αλληλεγγύη στην περίθαλψη πάσχοντος μέλους μας.
13.    Στην  κα Γιαννούλα Σαμίου για την επί 18ετίας προσφοράς της στον σύλλογο.
14.    Στην Βασιλική Μονογιού και στους Νικόλαο Μονογιό , Μάρκο Βιδάλη και Θεόδωρο Ακακτσέ για τον εθελοντισμό τους , ως  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
15.    Στην Καλλιόπη Γκλαβά για την εισαγωγή της στο ΑΕΙ Αρχαιολογικό-Ιστορικό τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.
16.    Στην Μαρία Τσιμακίδη  για την εισαγωγή της στο ΑΕΙ  ΑΙΓΑΙΟΥ , στο τμήμα  Μεσογειακών Σπουδών , στην Ρόδο.
17.    Στον συνάδελφο δρομέα-ηθοποιό Bλάχο Πάνο για το ήθος και το παράδειγμά του στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.
18.    Στον κάτοχο της Πανελληνίου επίδοσης στον Μαραθώνιο δρόμο ,πρώην πρωταθλητή Σπύρο Ανδριόπουλο, για την διαχρονική του προσφορά στους δρόμους αντοχής.
19.    Στην πρωταθλήτρια Μάγδα  Γαζέα  για το ήθος και την προσφορά της στο Ελληνικό Αθλητισμό.
20.    Στον Δημήτρη Κουκουλάρη για το απαράμιλλο  ήθος, την  ευψυχία και την αλληλεγγύη του
21.    Στην Θωμαΐδα Γορανίτη για το παράδειγμα της δρομέα πολύτεκνης μητέρας.
22.    Στην Αντωνία-Χριστίνα Σαμίου για την αρίστευσή της στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.