Γενικά

Ο «Α.Π.Σ ΑΦΜΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ» (Τμήμα Δρομέων και Περιπατητών) μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ» στη μνήμη του Ευθύμιου Χριστόπουλου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας) και του Δήμου Λαμιέων, καθώς και τη συνεργασία των Τοπικών Φορέων της Ανθήλης.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μπροστά από τον ανδριάντα του Λεωνίδα στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης Φθιώτιδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινο οδόστρωμα, σε τμήμα του παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας με φόντο το όρος Καλλίδρομο, την Αρχαία Ανθήλη και θέα στον ορεινό όγκο της Οίτης και το κάστρο της Λαμίας. Παράλληλα θα
διεξαχθεί παιδικός αγώνας δρόμου 1500μ. στο κέντρο της Ανθήλης και αγώνας δρόμου 500μ. για ΑΜΕΑ στον Ιστορικό Χώρο των Θερμοπυλών. Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (απογευματινή ώρα)

  1. Πρόγραμμα Διαδρομών

2.1  Αγώνας Δρόμου 10.000μ.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών.
Ώρα εκκίνησης 17:30.
Για τους αθλητές και τις αθλήτριες, που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, είναι απαραίτητη εκτός από την εγγραφή τους και η προσκόμιση στη γραμματεία της υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν συμπληρώσει τη Δήλωση Συμμετοχής/Υπεύθυνη Δήλωση έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχοντας αγωνίζεται με δική του ευθύνη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν συμπληρώσει τη Δήλωση Συμμετοχής/Υπεύθυνη Δήλωση έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχοντας αγωνίζεται με δική του ευθύνη.

2.2  Περιπατητικός Αγώνας 10.000μ.

Απευθύνεται επίσης, σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών. Για τις ηλικίες 16-18 απαιτείται η σύμφωνη γνώμη/Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή, όπως παραπάνω.

Ώρα εκκίνησης 17:00.    
Η εκκίνηση θα δοθεί επίσης, μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει τη Δήλωση Συμμετοχής/ Υπεύθυνη Δήλωση έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχοντας αγωνίζεται με δική του ευθύνη.

2.3  Παιδικός Αγώνας 1.500μ.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών.
Ώρα εκκίνησης 16:00.
Εκκίνηση και τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Ανθήλης.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσα παιδιά συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση λίγη ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία, που θα βρίσκεται στην πλατεία της Ανθήλης. Θα πρέπει απαραίτητα να είναι υπογεγραμμένη από το γονέα ή κηδεμόνα και να συνοδεύεται από ιατρική βεβαίωση. Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

2.4 Αγώνας ΑΜΕΑ 500μ.

Απευθύνεται σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ανεξαρτήτου ηλικίας.
Ώρα εκκίνησης 16:45.
Εκκίνηση από το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και τερματισμός στο Μνημείο του Λεωνίδα.
Δεν απαιτείται η συμπλήρωση κάποιας αίτησης ή οτιδήποτε άλλο. Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

  1.  Περιγραφή/Χαρακτηριστικά Αγώνων

3.1  Περιγραφή των Διαδρομών

Η διαδρομή των 10χλμ. εκτείνεται σε τμήμα του παράπλευρου οδικού δικτύου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Η εκκίνηση θα δοθεί ακριβώς μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Οι δρομείς και οι περιπατητές συνεχίζουν περνώντας μπροστά από τον Ιστορικό Χώρο της Μάχης των Θερμοπυλών (800μ.), τον κόμβο προς Μπράλλο-Άμφισσα-Πάτρα (2.200μ.), έπειτα αριστερά το λόφο του Ιερού της Πυλαίας Δήμητρας (Αρχαία Ανθήλη) και τη διασταύρωση προς το χωριό Δαμάστα (3.000μ.), όπου θα βρίσκεται και ο πρώτος σταθμός ανεφοδιασμού με νερά. Η διαδρομή συνεχίζεται με κατεύθυνση προς την Ανθήλη και την αερογέφυρα. Στο 6ο χλμ θα βρίσκεται ο δεύτερος σταθμός ανεφοδιασμού με νερά. Στο 8,7οχιλιόμετρο της διαδρομής στρίβουμε δεξιά, μπροστά από τις Εργατικές Κατοικίες της Ανθήλης. Τέλος, μετά από 1.300μ. περίπου μέσα στους δρόμους της Ανθήλης οι δρομείς και οι περιπατητές θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Η διαδρομή γενικά είναι εύκολη και επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές. Σε όλο της το μήκος κινείται σε ασφάλτινο οδόστρωμα πολύ καλής ποιότητας. Αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδρομή των 10χλμ. μπορείτε να τις δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.runtastic.com/en/routes/1os-amphiktuonikos-dromos-10xlm-dot-2016-euthumios-xristopoulos

Η διαδρομή του αγώνα των 1.500μ. για τα παιδιά και τα ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί σε κεντρικούς δρόμους της Ανθήλης με εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία του χωριού.

3.2 Ιστορικά στοιχεία

Ο «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ» έχει ιστορική σημασία. Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και στόχος είναι να καθιερωθεί για να τιμηθεί ο ιερός χώρος, όπου πραγματοποιούνταν οι πρώτες Αμφικτυονικές Συνεδριάσεις στο Ιερό της Πυλαίας Δήμητρας, στην Αρχαία Ανθήλη από το 1522π.χ. έως το 300μ.χ. Οι συμμετέχοντες δρομείς και περιπατητές θα χαρακτηρίζονται ως «Αμφικτύονες». Θα λάβουν δε έναν προσωπικό, μοναδικό Αμφικτυονικό Αριθμό και με αυτόν θα συμμετάσχουν σε όλες τις Αμφικτυονικές Εκδηλώσεις (Αθλητικές, Πολιτιστικές), που θα διοργανώνονται. Σημειώνεταιότι όσοι συμμετείχαν στον «Α’ Αμφικτυονικό Αγώνα Δρόμου, 2016» και επιθυμούν να συμμετάσχουν και στον «Β’ Αμφικτυονικό Αγώνα Δρόμου, 2017» θα αγωνιστούν με τον ίδιο αριθμό, που είχαν συμμετάσχει το 2016. Όπως έχει ήδη αναφερθεί και παραπάνω ο Αμφικτυονικός αριθμός είναι ένας και μοναδικός και δίδεται κατά την πρώτη συμμετοχή σε αγώνα. Ο «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ» είναι και φέτος αφιερωμένος στη μνήμη του Ευθύμιου Χριστόπουλου, ο οποίος μέσα από τα συγγράμματά του ανέδειξε την περιοχή της Αρχαίας Ανθήλης και τις Αμφικτυονικές Εκδηλώσεις γενικότερα. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/iPFr4ekoa-s

3.3  Σήμανση – Χιλιομετρικές ενδείξεις

Σε όλο το μήκος της διαδρομής και ειδικότερα στις διασταυρώσεις θα υπάρχει σχετική σήμανση, που θα καθοδηγεί τους δρομείς και τους περιπατητές. Επίσης, θα υπάρχει σχετική χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο. Εθελοντές θα φροντίζουν να μην αποκλίνουν της πορείας τους οι συμμετέχοντες και θα τους ενημερώνουν σχετικά.

3.4  Σταθμοί ανεφοδιασμού

Στους συμμετέχοντες θα διατίθενται μπουκάλια με νερό στο 3οκαι στο 6ο χιλιόμετρο. Στον τερματισμό εκτός από νερό θα διατίθενται επίσης χυμοί, φρούτα, αλμυρά και γλυκά σνακ. Στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης με τη φροντίδα των τοπικών φορέων της Ανθήλης, θα διατεθεί μαγειρεμένο ρύζι, το οποίο είναι το παραδοσιακό προϊόν της περιοχής και άλλα εκλεκτά εδέσματα και αναμνηστικά.

3.5  Χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού

Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού είναι η 1 ώρα και 20 λεπτά για τους δρομείς και οι 2 ώρες για τους περιπατητές. Στο σταθμό του 6ου χιλιομέτρου θα υπάρχει και το χρονικό σημείο αποκλεισμού της μίας ώρας για τους δρομείς και της 1 ώρας και 20 λεπτών για τους περιπατητές. Όσοι συμμετέχοντες φθάνουν στο σημείο αποκλεισμού μετά το αντίστοιχο χρονικό όριο ή δηλώνουν επιθυμία να εγκαταλείψουν τον αγώνα, θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο εγκατάλειψης, που θα τους δοθεί, για να μπορέσουν να μετακινηθούν στον τερματισμό με αυτοκίνητο της διοργάνωσης.

3.6  Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

Λόγω του μη διαγωνιστικού χαρακτήρα του αγώνα δε θα υπάρξει ξεχωριστή χρονομέτρηση για κάθε συμμετέχοντα. Θα υπάρξει όμως συνολική ηλεκτρονική χρονομέτρηση με καταγραφή των αποτελεσμάτων και ανακοίνωσή τους αμέσως μετά. Ανάρτηση των αποτελεσμάτων, κατάταξη και χρόνοι θα γίνει και στις επίσημες ιστοσελίδες του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς και περιπατητές το επόμενο διάστημα θα λάβουν ηλεκτρονικά Αναμνηστικό Πιστοποιητικό Επίδοσης.

3.7  Διαχείριση προσωπικών αντικειμένων- Αποδυτήρια

Η διαχείριση και η φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων θα γίνεται με προσωπική ευθύνη του κάθε συμμετέχοντα. Η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για όποιες απώλειες ή κλοπές προσωπικών αντικειμένων. Στην Ανθήλη θα λειτουργήσει ως χώρος αποδυτηρίων και ατομικής υγιεινής (μόνο WCόχι ντους) ο χώρος του Κοινοτικού Καταστήματος, πλησίον της πλατείας.

3.8  Φωτογραφική κάλυψη/βίντεο

Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφοντας τη δήλωση συμμετοχής δηλώνουν ρητά ότι συμφωνούν στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την Οργανωτική Επιτροπή. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στις επίσημες ιστοσελίδες του αγώνα και θα είναι διαθέσιμο σε όλους δωρεάν.

3.9  Μεταφορά Αθλητών

Λόγω του ότι το σημείο εκκίνησης διαφέρει από το σημείο τερματισμού η Οργανωτική Επιτροπή θα φροντίσει για τη μεταφορά των συμμετεχόντων στην εκκίνηση του αγώνα (Μνημείο Θερμοπυλών). Λεωφορείο, επίσης θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες, που το επιθυμούν στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών μετά τον τερματισμό τους για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.

  1. Ασφάλεια Συμμετεχόντων και Διαδρομών

4.1  Ιατρικός  Έλεγχος Συμμετεχόντων

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, περιπατητές, παιδιά και ΑΜΕΑ θα πρέπει με δική τους ευθύνη και πρωτοβουλία να έχουν υποβληθεί πρόσφατα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα αποτελεί η πρόσφατη εξέτασή τους από ιατρό κατάλληλης ειδικότητας, που να πιστοποιεί την καλή κατάσταση της υγείας τους και ότι τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα θεωρεί δεδομένη την καλή κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων και σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσει επιπλέον πιστοποιητικό υγείας.  Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για τους ανήλικους, υπεύθυνοι για την πιστοποίηση της καλής τους υγείας θα είναι οι γονείς και οι κηδεμόνες τους. Για τον λόγο αυτό η Δήλωση Συμμετοχής θα ενέχει και θέση Δήλωσης Συγκατάθεσης του γονέα/κηδεμόνα προς την Οργανωτική Επιτροπή.

4.2  Ασφάλιση των Συμμετεχόντων

Όλοι οι συμμετέχοντες, όπως έχει ήδη αναφερθεί, συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Η όποια ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους. Η Οργανωτική Επιτροπή βέβαια από τη μεριά της οφείλει και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, που προβλέπονται για τέτοιους αγώνες και όποια άλλα, επιπρόσθετα, θεωρεί αναγκαία για την ασφάλεια όλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

4.3  Ασφάλεια Διαδρομών – Ιατρική κάλυψη

Στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λοιπόν, θα συνδράμουν με τις δυνάμεις τους το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, Εθελοντές του συλλόγου Α.Π.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας και άλλοι φορείς και σύλλογοι της περιοχής. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παραβρίσκεται στον χώρο Ιατρός σχετικής ειδικότητας και Νοσηλευτής. Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδος θα ακολουθούν τους συμμετέχοντες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα βρίσκεται σε ετοιμότητα.

5.  Δικαίωμα και Δηλώσεις Συμμετοχής

          5.1  Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής

Η υποβολή Δηλώσεων Συμμετοχής θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 και θα λήξει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.

5.2  Τρόποι Υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής  

5.2.1. Ηλεκτρονικά

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής, που θα γίνονται ηλεκτρονικά, θα γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα συμπληρώνοντας την αντίστοιχη Φόρμα. Για να είναι έγκυρη η Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να ακολουθήσει και η κατάθεση του ποσού συμμετοχής (5€) μέσα σε 5 ημέρες στον παρακάτω λογαριασμό:

EUROBANK ERGASIAS 
Όνομα Δικαιούχου:  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ
IBAN: GR940  2607400000110200728296

Στο καταθετήριο θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα και η αιτιολογία της κατάθεσης. Η αποστολή της απόδειξης κατάθεσης δεν είναι απαραίτητη, θα πρέπει όμως να προσκομίζεται στη γραμματεία για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.                        Επισημαίνεται ότι για λόγους διευκόλυνσης της Οργανωτικής Επιτροπής συστήνεται η ομαδική δήλωση συμμετοχών από τους συλλόγους.

5.2.2. Χειρόγραφα

Όσοι διευκολύνονται μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στη Γραμματεία του Αγώνα, που θα φιλοξενηθεί στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ Έκφραση & Δημιουργία, οδός Έσλιν 26 στην πόλη της Λαμίας. Η Γραμματεία θα λειτουργεί από τις 4 – 25 Σεπτεμβρίου 2017, καθημερινά, από τις 09:00 – 14:00.

5.3  Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 10.000μ.  για όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς και περιπατητές είναι 5€.  Για τον παιδικό αγώνα και τον αγώνα ΑΜΕΑ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται: το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη στους σταθμούς, κοινή για όλους ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αμφικτυονικός αριθμός, ο οποίος θα είναι μοναδικός με εφ όρου ζωής ισχύ, αναμνηστικό μετάλλιο με ιστορική αναπαράσταση, αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα, άλλα αναμνηστικά, όπως ηλεκτρονικό Αναμνηστικό Πιστοποιητικό Επίδοσης, και ελαφρύ, παραδοσιακό γεύμα στον τερματισμό.

5.4  Ηλικία – Κατηγορίες

Στον παιδικό αγώνα των 1.500μ. μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, αγόρια και κορίτσια μέχρι το 16ο  έτος της ηλικίας τους, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Θα υπάρχουν οι κατηγορίες: Αγοριών και Κοριτσιών.                             

Στον αγώνα των 10.000μ. μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας τους, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και ανήλικοι/ες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα αναρτάται στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης και στην κατηγορία «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ» πίνακας με τα ονόματα των συμμετεχόντων, που έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους. Θα υπάρχουν οι κατηγορίες: Ανδρών και Γυναικών.

5.5  Αποκλεισμός

Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα του αποκλεισμού από τον αγώνα οποιουδήποτε συμμετέχοντα επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά ή επιβάρυνε το φυσικό περιβάλλον ή επιδεικνύει συμπεριφορά, η οποία δεν συνάδει με το πνεύμα και τις αρχές της Οργανωτικής Επιτροπής.

  1. Απονομές – Έπαθλα

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση μετά τον τερματισμό και του τελευταίου συμμετέχοντα στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης. Δε θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, αφού ο αγώνας δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά ιστορικό. Ωστόσο θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ανεξαρτήτου ηλικίας. Επίσης, θα βραβευθούν ξεχωριστά τα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια του παιδικού αγώνα των 1.500μ. Ξεχωριστή, τιμητική βράβευση θα γίνει σε όλα τα ΑΜΕΑ, που θα συμμετάσχουν.

  1. Παροχές – Παραλαβή Πακέτων Συμμετοχής

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λαμίας θα γίνεται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ Έκφραση & Δημιουργία, Έσλιν 26, Λαμία (2231 305 595), από τις 17 – 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 09:00 – 14:00 το πρωί και 18:30 – 20:30 το απόγευμα. Επίσης, την ημέρα του αγώνα από την Κεντρική Γραμματεία, που θα λειτουργήσει στο χώρο του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, πλησίον του Μνημείου του Λεωνίδα και ώρες από 12:00 μέχρι 15:00. Σε κάθε περίπτωση η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του αποδεικτικού τραπεζικής κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

Tην ημέρα του αγώνα για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους θα υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν ξενάγησης στους χώρους του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.

  1. Πληροφορίες – Οργανωτική Επιτροπή

Για περισσότερες πληροφορίες:

amfiktioneslamias@gmail.com