Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για αποτελέσματα και την διεξαγωγή του 3ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου 21.100 μέτρων, του 3ου Λαϊκού Δρόμου Υγείας (Γύρος πόλης) 5.000 μέτρων αλλά και το Δρόμο 1000 μέτρων για μαθητές Γυμνασίου και Δημοτικού στην πόλη της Λευκάδας την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 09:00 πμ.
            Στον ημιμαραθώνιο δρόμο τερμάτισαν 291 αθλητές εκ των οποίων 254 άνδρες και 37 γυναίκες ενώ στον λαϊκό δρόμο από τους 323 τερματίσαντες 191 ήταν άνδρες και 132 γυναίκες. Μεγάλη έκπληξη ήταν η συμμετοχή των 30 μαθητών Γυμνασίου και 250 μαθητών Δημοτικού οι οποίοι έκλεισαν το αγωνιστικό κομμάτι της Εκδήλωσης.
            Ο “Φίλανδρος” συμμετείχε στον ημιμαραθώνιο δρόμο με 20 αθλητές ενώ 30 αθλητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθεια στον λαϊκό δρόμο.
            Ο ΑΣΛ “Φίλανδρος” θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας για την υποστήριξή τους, την 4η ΜΣΕΠ  της Πολεμικής Αεροπορίας, τα Σώματα Ασφαλείας του νησιού μας (Αστυνομική Διεύθυνση, Λιμενικό Σώμα, Πυροσβεστικό Σώμα, Δημοτική Αστυνομία) το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και το ΕΚΑΒ για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
            Επίσης θερμά ευχαριστώ στο μέγα χορηγό Σταύρακας Wish και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των εκδηλώσεων καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Λευκάδας αλλά και την ΕΡΤ για την διαφήμιση και προώθηση του 3ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου στο νησί μας αλλά και στην χώρα μας.
            Πολλά μπράβο στον σύλλογο μοτοσικλετιστών, την Φιλαρμονική εταιρία αλλά και τον μουσικοφιλολογικό όμιλο “Ορφέας” της Λευκάδας.
            Τέλος για τα μέγιστα που κατέβαλαν, την ευγένεια, την ανιδιοτέλεια και πάντα με χαμόγελο στα καθήκοντά τους καθ’ όλη την διεξαγωγή των εκδηλώσεων Ευχαριστούμε Ιδιαιτέρως αλλά και ξεχωριστά έναν έναν την ιατρική ομάδα, τους φυσικοθεραπευτές και όλους τους εθελοντές. Τους εθελοντές που ως αιχμή του δόρατος ήταν μπροστά σε όλα και με την ακόρεστη αρωγή τους απέσπασαν τα εύσημα από όλους και δικαίως θεωρούνται η μεγάλη επιτυχία της όλης εκδήλωσης κάθε χρονιά.
            Συγχαρητήρια σε όλους.
            Τέλος παραθέτοντας τα αποτελέσματα του Ημιμαραθωνίου Δρόμου να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε λοιπές εκδηλώσεις του συλλόγου προσεχώς αλλά και για τον 4ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο στις 25 Μαΐου 2014.

εκ του ΔΣ ΑΣΛ Φίλανδρος